Hekimoğlu 49.Bölüm full tek parça canlı kesintisiz izleme linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Hekimoğlu dizisinin yeni bölümü 11 Mayıs 2021 Salı akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi.

Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan ve Okan Yalabık gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Hekimoğlu bu hafta izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Hekimoğlu’nun 49.bölümü yayınlandı. Hekimoğlu dizisi son bölümde; Hekimoğlu kendine yeni bir ekip kurmak için 40 kişilik bir aday kadrosu oluşturur ve ilk vakaları da Gamze Yüzbaşı’dır. İşte 11 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan Hekimoğlu 49. Bölüm…

Hekimoğlu dizisi 48.bölümde ne olmuştu?

Yıllardır birlikte olan Melis ve Berk telefonda konuşurken Melis’in çalıştığı bina bir anda çöker. Enkazdan ağır yaralı şekilde çıkarılan Melis, Valide Atik Hastanesi’ne getirilir. Ekibindeki herkesi kaybeden Hekimoğlu, yeni bir vaka almaya niyetli değildir ama Melis’in hiç düşmeyen ateşi ilgisini çeker. Hekimoğlu, kadındaki bulgularla tıbbi dosyasının eşleşmediğini gördükçe Melis’in sevgilisi Berk dahil kimsenin bilmediği gizli bir hayatı olduğunu düşünmeye başlar. Sonuçta Hekimoğlu’na göre “Herkes yalan söyler”.

Hekimoğlu’na ekip kurması konusunda baskı yapan İpek ve Orhan ona yardım etmemek konusunda kararlıdır. Bu sayede Hekimoğlu’nun tek başına teşhis koymakta zorlanacağını ve ekip kurmaya razı olacağını düşünürler. Ne var ki Melis’in durumu giderek kötüleşince her ikisi de bir karar vermek zorunda kalır.  Hekimoğlu’nun parlak zekası ve dikkati sayesinde vaka çözülecek ama çıkan sonuç Melis’in yakınları, Orhan ve İpek için tam bir sürpriz olacaktır.

Hekimoğlu dizisinin 48.bölümü ekrandaki yerini aldı. 11 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan Hekimoğlu son bölümde heyecan doruktaydı. Hekimoğlu dizisi son bölümü full izle, işte Hekimoğlu son bölüm kanal d full canlı kesintisiz izleme youtube linki…

Hekimoğlu dizisi 49.bölüm izle

İşte Hekimoğlu 49.bölüm izleyebileceğiniz link.

Hekimoğlu Dizisi Son Bölüm Özeti

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde pilot olarak görev yapan Gamze Yüzbaşı, talip olduğu önemli bir görev için simülasyon uçuşu yaparken gözleriyle duymaya başlar. Ve simülasyon uçağını düşürür. Gamze Yüzbaşı’nın semptomları Hekimoğlu’nun hayli ilgisini çeker ama kadının tek şartı vardır; kimliğini Hekimoğlu dışında kimse bilmeyecek!

Hekimoğlu kendine yeni bir ekip kurmak için 40 kişilik bir aday kadrosu oluşturur ve ilk vakaları da Gamze Yüzbaşı’dır. Doğru teşhisi koyanlar bir sonraki aşamaya geçecek, başarısız olanlar ise elenecektir.

Gamze Yüzbaşı’nın ilk ve tek şartı olan “kimliğini gizli tutma” meselesi, Hekimoğlu’nun vakayı başta İpek olmak üzere tüm hastaneden saklamasına yol açar. Adaylar, hasta ve Hekimoğlu hastane içinde köşe kapmaca oynarken Gamze Yüzbaşı’nın da yeni semptomları gelişir. Hekimoğlu’nun gözüne girmek için canla başla kadının nesi olduğunu bulma çalışan 40 kişi, hastanede bir kaosa neden olur ve kaçınılmaz son gerçekleşir.

Hekimoğlu, Gamze Yüzbaşı’yı tedavi edebilecek mi? İpek, Hekimoğlu’nun gizli tutmaya çalıştığı hastayı nasıl öğrenecek? 40 kişilik aday kadrosundan kimler elenecek?

Hekimoğlu dizisinin konusu nedir?

Ateş Hekimoğlu 40’lı yaşlarında başarılı bir doktordur. Tıp Fakültesinden arkadaşı İpek’in yönetici olduğu vakıf hastanesinde Enfeksiyon Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Gerek yaşam tarzı gerekse hastalıkları ele alış biçimiyle bilinen doktor tanımından çok uzakta olan Ateş Hekimoğlu’nun en bilinen özelliği hastalarla birebir ilişki kurmadan, hastalıklara odaklanarak araştırma yapmasıdır. Her yeni karmaşık vaka onun için çözülmeyi bekleyen bir bulmaca gibi, kışkırtıcı ve heyecan vericidir.

Hekimoğlu, yaptığı teşhis ve tedavilerle ününü günden güne arttırırken, hastane düzenine ayak uyduramayan Ateş Hekimoğlu, hastaların ne söylediğinden çok, tahlillerden çıkan sonuçları dikkate alır. Bu yaklaşımla; hastalıkları bir dedektif edasıyla incelemeye alan Hekimoğlu, bu çalışmalarını 3 kişilik uzman doktor ekibiyle birlikte yapmaktadır. Dolapdere’de yetişmiş Mehmet Ali, güzelliğini kullanarak bir yerlere gelmek yerine kendini bilime ve hastalara adamış Zeynep ve hayatı boyunca maddi sıkıntı çekmeden refah ve zenginlik içinde yetişmiş Emre… Ateş Hekimoğlu’nun titizlikle seçtiği bu 3 uzman doktor, kendilerini Hekimoğlu’na beğendirmek ve onu memnun etmek için çaba sarf etmektedirler.

Hekimoğlu Dizisi Oyuncuları ve Oynadıkları Roller

Timuçin Esen (Ateş Hekimoğlu)

Ebru Özkan Saban (İpek Tekin)

Okan Yalabık (Orhan Yavuz),

Kaan Yıldırım (Mehmet Ali Çağlar)

Aytaç Şaşmaz (Emre Acar)

Damla Colbay (Zeynep Can)