Şu sıralar kariyerinin zirvesini yaşıyor 25 yaşındaki genç oyuncu İlayda Alişan. Rol aldığı dizide hayat verdiği Ela Yüksel karakteriyle sergilediği oyunculuk takdire şayan. Instagram'da 2 milyona yakın takipçisi bulunan İlayda Alişan aslında gözler önünde büyüdü desek yeridir. Diğer bir yandan da Atv'nin yeni dizisi Kardeşlerim ilk bölümünden itibaren izleyicinin favorisi haline geldi. Kardeşlerim dizisi konusuyla dikkat çekerken, dizinin oyuncuları da oldukça merak ediliyor. "Masumiyet" dizisinde Ela karakterini canlandıran İlayda Alişan'ın "Kardeşlerim" dizisinin Kadir'i Halit Özgür Sarı ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır ve Serkan Tütüncü'nün başrollerini paylaştığı 'Masumiyet' dizisinde canlandırdığı 'Ela' karakteriyle dikkat çeken İlayda Alişan, gönlünü "Kardeşlerim" dizisinin Kadir'i Halit Özgür Sarı'ya kaptırdı.

GİZLİ AŞK

"Şampiyon" dizide iki aşığı oynayan çiftin, birlikteliklerinin duyulmaması için sosyal medyadan birbirlerini takip etmedikleri söylendi. Çiçeği burnunda sevgililerin, görüntülenmemek için Alişan'ın yeni evinde bir araya geldikleri de iddialar arasında.