Kağıt Ev 3.Bölüm  full tek parça kesintisiz canlı izleme linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kağıt Ev dizisinin yeni bölümü 3 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi.

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kağıt Ev bu hafta izleyenlerden büyük beğeni aldı. Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay gibi isimlerin paylaştığı Star TV’nin yeni dizisi Kağıt Ev’in 3. bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kağıt Ev dizisi 3.bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 3 Mayıs 2021 tarihli Kağıt Ev 3.Bölüm..
 

Kağıt Ev 2.Bölümde ne olmuştu?

Kızlarının korkunç cinayetiyle büyük bir kabusun içine düşen Cihan ve Aylin Fırtına, evlatlarının suçunu örtbas etmeye çalışırken çok daha büyük çıkmaza düşerler. Her yalan yeni yalanları, her hata yeni hataları doğurur.

Kocasının emektar yardımcılarının kızı İnci’yle ilişkisi olduğunu düşünen Aylin ve ailesini, bu uçurumdan kurtarmaya çalışan Cihan arasında evliliklerinin en büyük gerilimi yaşanır. Onların kale gibi gördükleri yuvaları, güvensizlikle çatırdamaya başlamıştır. Cihan'ın gerçek kaçamağı Azra İnce ile ilişkisi ise ayağına dolanır ve onu iyice zor durumda bırakır.

İnci’nin annesi, kocasıyla kavga edip evi terk eder ve Fırtına ailesinin yanında yaşamaya başlar. Bu durum Aylin ve Cihan için çok daha büyük tehlike oluşturmaktadır. Hele de pervasızlığıyla sağı solu belli olmayan Cemre’nin ürkütücü tavrıyla. 

Büyük bir tedirginlikle kızını korumaya çalışan Aylin’in geçmişinden gelen sırrı, cinayetin sebebi üzerine soru işaretine neden olur.

Evdeki fırtınadan habersiz, sevgilisi için endişelenen Mert ise İnci’yle sevgili olduklarını annesine söyler. 

Star Tv Kağıt Ev dizisi 2.bölümü tek parça olarak internete yüklendi. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için İşte 3 Mayıs  2021 tarihli Kağıt Ev Son Bölüm full tek parça linki ..

Kağıt Ev 3. Bölüm Star Full  izle

Kağıt Ev 3. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kağıt Ev Son Bölüm Star Dizi İzle Özeti:

Kızları Cemre’nin korkunç bir şekilde öldürdüğü İnci’nin oğlu Mert’in sevgilisi olduğunu öğrenen Aylin büyük bir şok yaşar. Aylin, kocasının oğlunun sevgilisiyle bir gönül ilişkisi içinde olduğunu zannetmiştir. Oysa ki Aylin’in şüpheleri gerçek değildir. Ancak Cihan’ın karısını ikna etmesi kolay olmaz. Karı koca Fırtına’yı çok daha büyük bir tehlike beklemektedir. Oğullarının İnci’nin sevgilisi olduğu gerçeği ortaya çıkarsa, hiçbir şeyden haberi olmayan Mert cinayetle suçlanabilir. Tek çare İnci’nin cansız bedeninin bahçedeki bostandan çıkarılıp, intihar süsü verebilecekleri bir yere taşınmasıdır. Ancak bu kararı uygulamak hiç de kolay olmaz. Aylin ve Cihan Fırtına her adımda kendi bataklıklarında biraz daha çıkmaza gömülmektedir. Cihan, karısının güvenini kazanmak ve ailesini düştükleri bu zor durumdan kurtarmak için harekete geçer.

Gülsüm’ün her davranışı her sözü Aylin ve Cihan için vicdan azabına dönüşür. Kızının davranışlarını anlamlandıramayan Aylin, kendi geçmişindeki karanlık sırları araştırmaya başlar. Belki de geçmişten gelen ve Aylin’in unutmak istediği bu karanlık sırlar bugün yaşananların temelini oluşturmuştur. Aylin yıllar sonra hiç istemese de bir ziyaret gerçekleştirir. Bu ziyaretle Aylin korkunç gerçeğin de farkına varır. Cemre belki de onun yüzünden İnci’yi öldürmüştür.

Kağıt Ev Konusu Nedir?

Fırtına ailesinin, 3 çocuklarıyla sürdürdükleri mutlu aile hayatı, bir günde yerle bir olur. Ceza Hukuku Profesörü Cihan Fırtına, uzun zamandır yayınlarına katıldığı 'Suçlu Peşinde' programının yapımcısı Azra İnce'nin cazibesine yenik düşer ve karısı Aylin'i aldatır. Başarılı bir avukat olan Aylin, işi ve 3 çocuğu arasında koştururken, bu ihaneti farketmez bile.

Fakat 26 yaşındaki kızları Cemre, ihaneti yakalar. Ancak şüpheleri onu yanlış kadına götürür. Yıllardır evlerinde çalışan Gülsüm'ün kızı İnci'yi hedefe koyar. Aile tarafından burslu okutulan İnci, Cemre'nin hışmına uğrar ve yaptıkları kavgada ölür.

Ortadan kaybolan kızını arayan Gülsüm'ün tek sığınağı, Fırtına ailesidir. İnci'yi göz yaşları içinde arayan bir diğer kişi de, ailenin büyük oğlu Mert'tir... Çünkü İnci, Mert'in herkesten gizlediği sevgilisidir.

Fırtına ailesi vicdan, merhamet, ihanet üçgeninde sınanırken, Cihan'a tutkuyla bağlanan Azra da, zamanla bir öldüren cazibe figürüne dönüşecektir.

Kağıt Ev dizisi oyuncuları kimdir?

  • Erdal Beşikçioğlu (Cihan)
  • Nur Fettahoğlu (Aylin)
  • Tuvana Türkay (Azra)
  • Can Nergis (Bülent)
  • Nihal Koldaş (Gülsüm)
  • Helin Kandemir (Cemre)
  • Nejat Uygur (Mert)
  • Bülent Gültekin (Çetin)
  • Yaşar Üzer (Halil)
  • Bulut Teker (Melisa)
  • Tuğçe Aykut (İnci)