Kağıt Ev 5.Bölüm star tv dizi izle full  tek parça izleme linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kağıt Ev dizisinin yeni bölümü 17 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kağıt Ev bu hafta izleyicilerden büyük beğeni aldı . 

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay gibi isimlerin paylaştığı Star TV’nin yeni dizisi Kağıt Ev’in 5. bölümü yayınlandı. Kağıt Ev dizisi 5.bölümde; Cihan, otuz yıllık karısının babasının bir katil olduğunu öğrenmişti. İşte 10 Mayıs 2021 tarihli Kağıt Ev 5.Bölüm..

Kağıt Ev 4.Bölümde ne olmuştu?

İnci'nin cansız bedenini bahçedeki bostandan çıkarıp, intihar süsü verebilecekleri bir yere taşırken kaza geçiren Cihan ve Aylin; bu tehlikeli hamlelerini hem kızları Cemre hem de oğulları Mert için yapmaktadırlar. Oysa yaptıkları her hamle ile baş edilmesi imkansız çıkmazlara düşerler. Azra, programında bulduğu sürpriz konukla okların Mert’in üzerine çevrilmesine neden olur.

Star Tv Kağıt Ev dizisi 5 .bölümü tek parça olarak internete yüklendi. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için İşte 17  Mayıs  2021 tarihli Kağıt Ev Son Bölüm Star tv dizi izle  full tek parça kesintizi youtube izlme linki ..

Kağıt Ev 5. Bölüm izle

Kağıt Ev 5. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kağıt Ev Son Bölüm Star Dizi İzle Özeti:

Görgü tanığının, Azra’nın canlı yayınında Mert’i suçlaması üzerine, Mert İnci’yle sevgili olduklarını itiraf etmek zorunda kalır. Mert’in itiraflarına Gülsüm’ün tepkisi nasıl olur? Mert Emniyetteki ifadesinde Bülent’e bilgi verirken, kendisini nasıl suçlu durumuna sokar? Issız kayalıklara bırakılan İnci’nin cesedinin bulunmasından sonra Gülsüm evine döner. Gülsüm kızının ölümünden kimi suçlar? Programında Mert’in suçlanmasına neden olan Azra Cihan’a kendini affettirebilecek mi? Cihan, otuz yıllık karısının babasının bir katil olduğunu öğrenmişti. Bu şokla eve gelen Cihan, Aylin’le nasıl yüzleşecek? Cemre’yi kim neden kaçıracak ve kendini kaçıranları Cemre nasıl zor duruma düşürecek?

Kağıt Ev Konusu Nedir?

Fırtına ailesinin, 3 çocuklarıyla sürdürdükleri mutlu aile hayatı, bir günde yerle bir olur. Ceza Hukuku Profesörü Cihan Fırtına, uzun zamandır yayınlarına katıldığı 'Suçlu Peşinde' programının yapımcısı Azra İnce'nin cazibesine yenik düşer ve karısı Aylin'i aldatır. Başarılı bir avukat olan Aylin, işi ve 3 çocuğu arasında koştururken, bu ihaneti farketmez bile.

Fakat 26 yaşındaki kızları Cemre, ihaneti yakalar. Ancak şüpheleri onu yanlış kadına götürür. Yıllardır evlerinde çalışan Gülsüm'ün kızı İnci'yi hedefe koyar. Aile tarafından burslu okutulan İnci, Cemre'nin hışmına uğrar ve yaptıkları kavgada ölür.

Ortadan kaybolan kızını arayan Gülsüm'ün tek sığınağı, Fırtına ailesidir. İnci'yi göz yaşları içinde arayan bir diğer kişi de, ailenin büyük oğlu Mert'tir... Çünkü İnci, Mert'in herkesten gizlediği sevgilisidir.

Fırtına ailesi vicdan, merhamet, ihanet üçgeninde sınanırken, Cihan'a tutkuyla bağlanan Azra da, zamanla bir öldüren cazibe figürüne dönüşecektir.

Kağıt Ev dizisi oyuncuları kimdir?

  • Erdal Beşikçioğlu (Cihan)
  • Nur Fettahoğlu (Aylin)
  • Tuvana Türkay (Azra)
  • Can Nergis (Bülent)
  • Nihal Koldaş (Gülsüm)
  • Helin Kandemir (Cemre)
  • Nejat Uygur (Mert)
  • Bülent Gültekin (Çetin)
  • Yaşar Üzer (Halil)
  • Bulut Teker (Melisa)
  • Tuğçe Aykut (İnci)