Kahraman Babam dizisi ne zaman başlıyor? Kahraman Babam dizisi oyuncuları, konusu…
Başrollerinde Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır gibi isimlerin yer aldığı Kahraman Babam dizisinin yayın tarihi belli oldu. Kahraman Babam dizisi konusu, oyuncuları…

Kırmızı Kamyon adıyla geçtiğimiz ay ekrana gelen diziye ara verilmişti. Yayın tarihi belli olan Kırmızı Kamyon dizisinin adı Kahraman Babam olarak değiştirildi. Peki, Kahraman Babam dizisi oyuncuları kimdir?

KAHRAMAN BABAM NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başrollerinde Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan ve Toprak Sağlam gibi isimlerin yer aldığı Kahraman Babam dizisi, 14 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de izleyicisinin karşısına çıkacak.

KAHRAMAN BABAM KONUSU NEDİR?

Dram ve aksiyonu bir araya getiren hikayesiyle dikkat çeken 'Kahraman Babam' bir baba kızın duygu yüklü hikayesini ekranlara getiriyor. Öte yandan kahraman itfaiyecilerin zorlu mücadelelerini de ele alan dizi, aksiyon dolu sahnelere imza atmaya hazırlanıyor.

KAHRAMAN BABAM OYUNCULARI KİMLER?

Senaryo süpervizörlüğünü Sema Ergenekon'un üstlendiği, Kahraman Babam dizisinde, Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir ve Bahar Kaya'nın kalemi, Osman Kaya'nın rejisiyle buluşuyor. 'Kahraman Babam'ın oyuncu kadrosunda; Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Sümeyye Aydoğan, Ebrar Alya Demirbilek, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Efekan Can, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Hakan Altıner, Gamze Demirbilek, Yaşar Aydınlıoğlu, Mehmet Mehmetof, Kağan Uluca ve Tuğçe Karabayır gibi birçok önemli isim yer alıyor.