Kalp Yarası 20.Bölüm full tek parça yeni bölümü hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kalp Yarası dizisinin yeni bölümü 15 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. 

Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı dizi bu hafta izleyenlerden büyük beğeni aldı 

Kalp Yarası 19. bölümde neler oldu?

Kalp Yarası 19. bölümde; Ayşe ve Ferit doğacak çocuklarının sevinciyle kendilerine üç kişilik bir hayat kurmaya çalışır. Bir yanda gizli ajandasıyla hayatlarına girmiş olan Mirza zor zamanların habercisiyken diğer yanda ise yaşadıklarının sorumlusu olarak gördüğü Ayşe’ye büyük bir bedel ödetmek için yemin eden Hande vardır.

Yaman’ın bir Sancakzade olduğunu öğrenen Hande onu tekrar elde edebilmek için türlü oyunlarla önüne çıkan herkesi ezip geçmeye niyetlidir. Mirza’nın aslında kim olduğunu açığa çıkarmaya çalışan Ferit hem doğrudan hem de gizliden Mirza’yla mücadeleye girişecek.

Yağmur Tanrısevsin, Gökhan Alkan ve Merve Çağıran'ın başrollerini paylaştığı Kalp Yarası 20. bölümü tek parça olarak internete yüklendi. ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası son bölüm full izle! İşte, Kalp Yarası son bölüm izleyebileceğiniz link...


Kalp Yarası 20. bölüm izle

Kalp Yarası 20. bölüm tek parça izleyebileceğiniz link.

Kalp Yarası Son Bölüm Özeti:

Zehirlenen Ayşe'nin hayatı riske girerken Ferit zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Bu seçim Ayşe'yi kahreder, Sancakzade Konağı'nda ise büyük bir üzüntüye sebep olur.

Hande Sancakzade Ailesi'nden intikamını almanın mutluluğu ile en yakın arkadaşı Betül'e hedefine koyar. Yaman'la Betül'ü ayırmak için her şeyi göze alan Hande'nin planı nedir?

Aldatıldığını gözleriyle gören Azade'nin ise Adnan'a bir sürprizi vardır. Azade'nin hazırladığı sürpriz ile Adnan'ı neler beklemektedir?

Kalp Yarası dizisi konusu nedir?

Antakya'nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına, hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit ve Ayşe'nin yüreklere dokunacak aşk öyküsünü konu alan Kalp Yarası dizisinin genel hikayesi sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu'nun imzasını taşıyor.

Kalp Yarası dizisi oyuncuları kimdir?

  • Gökhan Alkan-Ferit Sancakzade
  • Yağmur Tanrısevsin-Ayşe Yılmaz
  • Merve Çağıran-Hande Varoğlu
  • Toprak Can Adıgüzel-Yaman Öztürk
  • Şenay Gürler-Azade Sancakzade
  • Mahir Günşiray-Adnan Sancakzade
  • Meltem Gülenç-Zümrüt Varoğlu
  • Rıza Akın-Hüseyin Varoğlu