Arka Sokaklar 571. bölüm yayınlandı. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar, İlker İnanoğlu gibi isimlerle Kanal D'de büyük bir beğeniyle izlenen Arka Sokaklar gün içinde tekrar bölümleriyle de çok izlenen dizilerden birisi durumunda. Arka Sokaklar yeni bölümlerinde kahramanlarımız suçla mücadeleye devam ederken hayatlarını ortaya koyuyorlar. Arka Sokaklar son bölümün arkasından Arka Sokaklar 572. yeni bölüm fragmanı son bölümün arkasında paylaşıldı.

Arka Sokaklar 572. yeni bölüm ekranda olacak. Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 15. sezonu ile ekranlarda yer alırken Rıza Babası, Komiser Mesut'u, Hüsnü Çoban'ı Tekin'i, Zeliha'sı, Ali'si ile yıllardır evimize konuk oluyor, efsane dizi Arka Sokaklar yeni bölümleri ile her Cuma akşamı takipçilerine komedi, aksiyon ve macera ile harmanlanmış bölümler sunuyor. Arka Sokaklar 572. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Arka Sokaklar 572. bölüm 8 Ocak Cuma akşamı ekrana gelecek. Kanal D yayın akışında Cuma akşamı Arka Sokaklar yeni bölüm yer alıyor.

Arka Sokaklar 571. Son Bölümde Neler Oldu?

Mesut’un bulunduğu bölge Karaçamlı’dan gelen patlama haberinin yankısıyla ekibimiz teyakkuz halinde Mesut’tan bir haber alma telaşındadır. Karaçamlı karakolu ile temasa geçerler. Selin, Hüsnü, Ali ve Cemal yola çıkıp Karaçamlı karakoluna gider. Orda ki meslektaşlarıyla ortak çalışmaya başlarlar. Patlamanın olduğu arazi incelemeye alınır. Bahri’nin cesedini bulurlar; ama, Mesut ve İlhan ile ilgili ortalıkta herhangi bir bulgu yoktur. Ekibin kalanı da İstanbul’da Mesut’tan gelecek haber için nefeslerini tutmuş beklemektedir. Mesut’un son anda hayatını kurtarmak için minibüsten attığı İlhan baygın halde yaşlı bir amca tarafından bulunur ajanskamu'da yer alan özete göre çocuğun sağlık durumu iyidir. Hüsnü, Karaçamlı karakol Başkomiseri Yavuz ile birlikte İlhan’ı bulur. Servan, Mesut’un işgence anını video kaydı yapıp internet ortamına yükletir. Görüntüler önce Zeliha’ya ulaşır. Zeliha soluğu emniyette alır. Eş zamanlı olarak oldukları yerlerde görüntüleri tunç ve Selin’de izler. Tunç sinir krizi geçirir. Artık herkesin umudu bitmiştir. Zafer’in avukatı gizli bir dedektif tutmuş Hakan ile Ceren’i takip ettirmiş ve gizli gizli fotoğraflarını çektirmiştir. Kendisine tuzak kurulduğunu iddia ederek Hakan’a dava açmıştır. Başak, davayı üstlenir, Rıza babayla beraber Hakan’a iftira atıldığını bildirmek, ifade vermek için savcılığa giderler. Savcı Hakan’ın gönül maceralarını araştırmış ve davayı açmaya, delilleri sonuna kadar incelemeye kararlıdır.

Arka Sokaklar Eski Bölümlerde Neler Oldu?

Mesut, militan ekibinin arasına sızar ve Servan’ın peşine düşer. Rıza Baba’nın Mesut’a içten olan kızgınlığı gittikçe artar. Ekibe Mesut’un kendi tercihine karışmamalarını söylese de gizlice takip etmeyi sürdürür. Jandarma tarafından tespit edilen kafile, mola verdiklerinde baskına uğrar, Mesut gizliden jandarmanın safına geçip militanlara karşı saldırıya geçer. Çatışmadan İlhan ve Servan’la tek bağlantısı olan Bahri’yi de sağ salim çıkarıp tekrar yollara düşer. Bahri aracılığı ile Servan ile telefonla konuşmayı başarır. Servan kim olduğunu bilmediği, yanına gelme çabasından olan bu güçlü militan adayının Rıza Baba’nın ekibinden biri olacağından süphelenir ve bir tuzak kurar. Yanına gelenin Mesut olduğunu gördüğü anda da Mesut’un içerisinde bulunduğu aracı havaya uçurur.

Esra ve arkadaşları yakın bir yerde tatil yapmaya gideceklerdir. Esra çekinerek de olsa Hüsnü’yü de davet eder ama Hüsnü Mesut’un durumundan ötürü red eder. Engin de bunun Mesut’a faydası olamayacağını, kızı da boşuna üzmemesini ve bir iki gün bile olsa hayatını yaşamasını tavsiye eder. Hüsnü Esra’ya sürpriz yapar. Ethem Zafer’e söz verdiği üzere Ceren’i öldürmek ister ancak Ceren’in saklandığı yeri bulamaz. Zafer’in başka bir planı vardır. Zafer’in parasının olduğu yerin ihbarı düşer emniyete. Para olduğu sanılan çantada Ceren’in Ethem’e yazdığı bir not bulunur. Ethem hakanın arabasına takip cihazı yerleştirir. Notu bulan hakan çılgına döner ve Ceren’e hesap sormaya gider, bahar da peşinden. Ethem ve adamları eve saldırı düzenler, Bahar vurulur ve hastaneye kaldırılır.

Arka Sokaklar Konusu

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz… İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba;  ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır. Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.

Arka Sokaklar Oyuncuları ve Dizideki Rolleri

Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Merve Oflaz (Bahar), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yiğitcan Ergin (Cemal), Ela Yörüklü (Ezgi), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Tunç Oğuz (Arda), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Kerimhan Duman (Tunç), Ecem öz (Şule), Elvan Dişli (Pınar), Efe Günay (Haydarberk), Ada Baykan (Zeyno Bebek), Garip Kont