Son günlerin en büyük trendini yakalayan  “Kardeşim Helikopter” şarkısı nereden çıktı? Kardeşim Helikopter peltek kız merak konusu oldu. "Kavdesim hevikoptev"

Özellikle Tik Tok'da bütün akımların dilinde olan parçanın mucidi kim? KIsa bir araştırmanın ardından Kardeşim Helikopteri söyleyen kızın yine instagram ve Tik Tok'da birçok videou olduğıu ortaya çıktı. 

TikTok fenomeni R’leri söyleyemeyen “Kardeşim Helikopter” şarkısını söyleyen kız kimdir sorusu gündem oldu. Sosyal medyada günün konusu olan Kardeşim Helikopter peltek kız merak konusu olurken, kullanıcılar Kardeşim Helikopteri söyleyen kızın instagram adresi araştırmaya başladı.

Kardeşim Helikopteri söyleyen kızın yine instagram ve Tik Tok'da birçok videousu olan Sosyal medyada yaptığı yayınlarla tanınan “ascelinadeniz” adlı Twitch yayıncısı olduğu ortaya çıktı.  R harflerini söyleyemeyen fenomenin “Kardeşim Helikopter” adlı şarkıya eşlik ettiği anlar sosyal medyada son günlerinde en çok izlenen videolarından biri oldu.

Instagram hesabından paylaştığı bu video yaklaşık 2.7 milyon izlenme almasının yanı sıra çok sayıda sayfa tarafından da paylaşıldı.

"Kavdesim hevikoptev" sözleri

Bunu al yeni göndev (Pvv) Kavdeşim helikoptevv (PATT, PATT)

Yat yeve dedi amca Mekânda kişi başı dövt kavı anca vüyanda

Alkol bi' yanda, kuvvusu elimde; gümüş dişimde, altın cebimde ihhhh

Üzevim ben seni, hemen sevinme

Ascelinadeniz nickli kız Tik Tok ve instagram'da tüm ünlülerin dilinde ve tüm akımlarda bir numaralı parça oldu. 

Twitch yayınlarından birinde söylediği şarkıyı instagram hesabından paylaşan Ascelinedeniz, ardından Tiktok uygulamasında fenomen kişiler tarafından da paylaşıldı.

Instagramda 334 bin takipçisi olan Ascelinadeniz Twitch yayınlarında da binlerce kişi tarafından takip edilmeye başlandı.

Ascelinadeniz kimdir, gerçek adı ne?

Gerçek adı Deniz olan Twitch yayıncısı “ascelinadeniz” aslen Kastamonuludur. Hakkında çok fazla bilgi olmayan fenomen Twitch’te oyun videoları başta olmak üzere çok sayıda canlı yayın açarak 112 bin kişilik takipçi sayısına sahiptir. Twicth ve Instagram adı “ascelinadeniz” olan fenomenin kaç yaşında olduğu veya başka bir bilgisi bilinmiyor.

Ascelinadeniz instagram ve Twitch adreslerine sosyal medyadan ulaşabilirsiniz. 

İnstagram'dan takip etmek için TIKLAYINIZ