Kefaret 15.Bölüm ful ltek parça linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kefaret dizisinin yeni bölümü 28 Şubat Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kefaret bu hafta izleyenlerden büyük beğeni aldı. 

Kefaret 14.bölümde ne olmuştu?

Zeynep bir yandan anne ve baba hasreti çeken Cansu’nun isyanıyla başa çıkmaya çalışırken diğer yandan da devlet korumasına alınmak istenen Sude’nin hukuki sorunlarıyla uğraşmaktadır. Zeynep, Sinan’ın kendisiyle evlenip Sude’nin koruyucu ailesi olma planlarından Avukat Buket’in telkinleriyle vazgeçtiğini öğrenip iyice çileden çıkar. Arzu, Cansu’ya ulaşabilmek amacıyla Ahmet’i baştan çıkarabilmek için her yolu denerken Meltem de boş durmayıp savcılığa Zeynep’in sahtekarlık yaparak Sabri’nin mirasına konduğu yönünde bir ihbarda bulunur. Açılan soruşturma nedeniyle bütün paralarına el konan Zeynep zor günler yaşarken Ahmet hasret çeken Cansu ve Arzu’yu gizlice görüştürmeye karar verir.

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Kefaret 15. Bölümü yayınlandı. Kefaret son bölümde; Polis baskınını önceden haber alan Arzu kayıplara karışırken Ahmet, Sinan tarafından gözaltına alınıp emniyete götürülür. İşte 28 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan Kefaret 15. Bölüm ful ltek parça linki

Kefaret 15. Bölüm izle

Kefaret 15. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

28 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan Kefaret dizisinin son bölümünde neler yaşandı. İşte son bölümünü özeti: 

Polis baskınını önceden haber alan Arzu kayıplara karışırken Ahmet, Sinan tarafından gözaltına alınıp emniyete götürülür. Sude yeni yuvasına alışmaya çalışırken Zeynep kızı geri alabilmek için hukuki bütün yolları denemeye karar verir ancak koruyucu anne olma başvurusu reddedilir. Emniyette Arzu’nun Cansu’yu yurt dışına kaçırma planları yaptığını öğrenen Ahmet çok öfkelenir. Arzu aşklarını doludizgin yaşadıklarını düşünürken Ahmet için geri sayım başlamıştır.

Kefaret dizisi konusu nedir?

Kefaret dizisinin 15. bölümü full tek parça linki yayınlandı. Fragmanda, daha önce masalsı bir hayata sahip olan ancak bir anda aldığı nefes dışında her şeyini kaybeden Zeynep’in (Nurgül Yeşilçay) hikayesi gözler önüne seriliyor.

Kefaret dizisi oyuncuları kimdir?

  • Zeynep Gökmen – Nurgül Yeşilçay
  • Sinan Demir – Mert Fırat
  • Ahmet Çınarlı – Yurdaer Okur
  • Meltem Serez – Özge Özacar
  • Nil Anıl – Ege Kökenli
  • Arzu Kendir – Mine Kılıç
  • Münevver Demir – Ayşegül Cengiz
  • Zeki Köse – Tolga Güleç