Kefaret 25. Bölüm fox  full tek parça canlı youtube izleme linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kefaret dizisinin yeni bölümü 9 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kefaret bu hafta izleyicilerden büyük beğeni aldı .

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un paylaştığı sevilen dizi Kefaret 25.bölümü yayınlandı. Kefaret son bölümde; Arzu kızını görmek için büyük bir risk alır. Zeynep, Sude’yi kaybetmemek için zorlu bir hukuk mücadelesine girer. Münevver ve Kadir evlilik sorunlarının çözümü için bir ilişki terapistine giderler. Meltem ışıltılı bir hayata açılan kapıları aralamaya başlar.  9 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan Kefaret dizisinin 25. bölüm tek parça linki…

Kefaret 24.bölümde ne olmuştu?

Zeynep ile Sinan balayında aşk tazelerler. Arzu, Ahmet’in evinde kendine çizilen sınırların dışına çıkarak Elif’i görebilmek için büyük bir risk alır. Münevver, Kadir ile aynı yastığa baş koymakta zorlanır. Alp, Meltem’i ailesiyle tanıştırmaya karar verir. Sude’nin akrabası olduğunu iddia eden biri Sude’yi Zeynep’ten ayırmak için yeni adımlar atar.

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi  Kefaret 24.bölümü yayınlandı. Yeniden izlemek isteyenler ve kaçıranlar için  İşte 2 Mayıs  2021 tarihinde yayınlanan Kefaret dizisi son bölüm fox canlı tek parça kesintisiz canlı izleme youtube linki…

Kefaret 25. Bölüm Fox izle

Kefaret 25. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Teşkilat Son Bölüm özeti?

Arzu kızını görmek için büyük bir risk alır. Zeynep, Sude’yi kaybetmemek için zorlu bir hukuk mücadelesine girer. Münevver ve Kadir evlilik sorunlarının çözümü için bir ilişki terapistine giderler. Meltem ışıltılı bir hayata açılan kapıları aralamaya başlar.

Daha önce masalsı bir hayata sahip olan ancak bir anda aldığı nefes dışında her şeyini kaybeden, özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan iki çocuk annesi Zeynep'in (Nurgül Yeşilçay) rüya gibi hayatının bir anda değişmesi üzerine yaşadıkları konu ediliyor.

Kefaret dizisi oyuncuları kimdir?

  • Zeynep Gökmen – Nurgül Yeşilçay
  • Sinan Demir – Mert Fırat
  • Ahmet Çınarlı – Yurdaer Okur
  • Meltem Serez – Özge Özacar
  • Nil Anıl – Ege Kökenli
  • Arzu Kendir – Mine Kılıç
  • Münevver Demir – Ayşegül Cengiz
  • Zeki Köse – Tolga Güleç