Akıncı 20.Bölüm atv  full tek parça canlı yotutube izleme youtube  linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. ATV dizi izle  ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Akıncı dizisinin son bölümü atv'de 14 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. 

Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Akıncı bu hafta izleyenlerden büyük beğeni aldı. 

Gerçek yaşam öykülerini ekrana getiren Kırmızı Oda 37. Bölümü yayınlandı. Kırmızı Oda yeni bölümde; Zafer, başka bir kadına aşık olduğunu ve babası yüzünden Nihal’le evlendiğini itiraf eder. İşte 14 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan Kırmızı Oda 37. Bölüm…

Kırmızı Oda 36.Bölümde ne olmuştu?

Nihal (Esra Ronabar), Zafer'le ilişkisini gözden geçirerek onunla ayrılmak istediğini söyler. Bunu beklemeyen Zafer (Yiğit Özşener) bu yükün altında ezilir ve Nihal'den ayrılmayı reddeder. Mitra (Melisa Aslı Pamuk) babası evi terk ettikten sonra yaşadığı zorlukları ve kurduğu hayal dünyasını Doktor Hanım'la paylaşır. Sadi (Erkan Petekkaya), Azra ile tanıştıktan sonra yaşadığı süreci ve Miço'ya olan özlemini Doktor Hanım'la konuşur.

İlgiyle izlenen dizi Akıncı 20. bölümü yayınlandı. Akıncı son bölüm atv izlemek isteyenler için  14 Mayıs cuma akşamı yayınlandı. İşte Akıncı dizisi atv son bölüm 14 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan 20 bölüm tek parça full canlı izleme youtube linki…

Kırmızı Oda 37. Bölüm izle

Kırmızı Oda 37. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kırmızı Oda Son Bölüm Atv Özeti: 

Dizinin özeti en kısa sürede bu sayfaya eklenecek, lütfen takipte kalın. Son bölümde neler yaşandı?

Ve Kırmızı Oda’nın kapıları açılıyor. “Ben dinlemeye hazırım. Peki, siz anlatmaya hazır mısınız?”

Hayatta yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek TV8 ekranlarında yayınlanacak olan “Kırmızı Oda” dizisinde, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları hikayeleştirilecek. “Kırmızı Oda”da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak!

Akıncı Eski BÖlümlerde Neler Oldu? atv dizi izle

Boncuk, ermişlerin eskisi kadar sık gelmemesini Doktor Hanım'a şikayet ediyor. Kırmızı Oda’nın 18. bölümünde; Selvi (Sema Keçik), geçmişiyle hesaplaşıp yepyeni bir hayatın kapısını sonuna kadar açar. Boncuk’un (Burcu Biricik) kamuajans'ta yer alan bölüm hikayesinde yer alan bilgiye göre gördüğü halüsinasyonlar azalmaya başlayınca Doktor Hanım’la daha sıkı bir bağ kurar ve doğduğu evde yaşadığı felaketi ve Can’la kurduğu arkadaşlığı anlatır. Birlikte yola çıktığı Yavuz’un (Bora Koçak) kendisine yaşattığı travmatik deneyimin Kumru’yu (Aslıhan Gürbüz) intikam almaya zorlaması Doktor Hanım’ı endişelendirir. Gittikçe daha kötü bir ruh haline bürünen Doktor Ayşe kritik kararını Doktor Hanım’la paylaşır.

Selvi (Sema Keçik); tek başına dışarı çıkmayı başarınca yıllardır gitmek istediği yere vardığındaki hislerini Doktor Hanım’la paylaşır. Hediye (Sezin Akbaşoğulları) öz annesiyle ilişkisini ilerletince kendi hayatından yeniden vazgeçip alıştığı düzene geri dönmenin eşiğine gelirken, kamuajans'ta yer alan özete göre, Doktor Piraye onun için endişelenir. Sadık (Onur Bilge) ve Boncuk’un ablası Rezzan (Münire Apaydın), Boncuk’un (Burcu Biricik) yanından ayrılmazken; Boncuk’un yalnız geçirdiği Hollanda günlerinde karşılaştığı Can’a karşı içinde hala bir ukde kaldığı ortaya çıkar. Başlangıçta oldukça mutlu görünen Kumru (Aslıhan Gürbüz) ise eşi (Fahri Bülent Seyran) kızıyla birlikte bir restorandayken başka bir masada gördüğü adama (Yavuz Bora Koçak) bıçakla saldırmaya kalkıp orada fenalaşır. Doktor Piraye’nin duyguları ağır basınca Doktor Deniz’le yeniden eski günlerine dönerler.

Kırmızı Oda dizisinin konusu nedir?  tv 8 dizi izle

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği Kırmızı Oda, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran konu edinen eserinden uyarlanmıştır.

Kırmızı Oda dizisi oyuncuları kimdir?

  • Binnur Kaya
  • Tülin Özen
  • Burak Sevinç
  • Meriç Aral
  • Halit Özgür Sarı
  • Gülçin Kültür Şahin
  • Baran Can Eraslan
  • Sezin Bozacı