Kırmızı Oda 46.Bölüm full tek parça canlı izleme linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. TV8 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümü7 Ekim  2021  Cuma akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi.

Başrollerinde Binnur Kaya ve Tülin Özen gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kırmızı Oda bu hafta izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Binnur Kaya, Burak Sevinç, Tülin Özen, Meriç Aral gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Kırmızı Oda son bölüm tek parça olarak internete yüklendi. İşte, 8 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan Kırmızı Oda 46. Bölüm…

Kırmızı Oda 45. Bölümde ne oldu?

Kırmızı Oda 45. Bölümde; Rezzan (Nihal Yalçın) karakola götürülür ve orada olaylı bir gece yaşanmasını sağlar. Doktor Hanım'a Cafer'i vurduğunu söyleyen Rezzan'ın aslında bu olayı hayalinde yaşadığı anlaşılır. Doktor Hanım, Cafer'in evine gizlice girdiğini itiraf eden Rezzan hakkında oldukça endişelenir. Süveyda ( İlayda Alişan) bu hafta Kırmızı Oda'ya oldukça motive gelir. Doktor Hanım'a bir hediye getiren Süveyda aslında getirdiği hediyeyi hırsızlık yaparak elde eder.

Doktor Hanım'ın söylediği bir söz ile geçmişe dönen Süveyda o karanlık geceyi hatırlar ve gözyaşlarına hakim olamaz. Asuman ( Başak Daşman)Doktor Hanım ile konuşmak için yanına gelir. Süveyda'nın küçükken başına gelen olayı anlatan Süveyda "ben nasıl anneyim?" diyerek kendine kızar ve sinir krizi geçirir. Derya( Ayça Bingöl) Kırmızı Oda'ya oldukça dağınık bir halde gelir. Annesinin yakın zamanda tahliye olacağını söyleyen Derya'nın içini korku kaplar.

Kırmızı Oda dizisinin 46. Bölümü tek parça olarak yayınlandı. Kırmızı Oda 46.Bölümde:  'Keklik' adında bir hasta daha diziye dahil olurken, Süveyda'ya cinsel istismarda bulunan şahıs yakalanıyor. Rezzan tedaviye annesi ile birlikte gelirken, ablasının intihar ettiğini söylemesi herkesi şaşırtıyor. Doktor Hanım ise asıl hasta olanın Rezzan'ın annesi olduğunu söylerken, Rezzan'ın kardeşinin annesi tarafından öldürülüyor.İşte Kırmızı Oda dizisinin 46. bölüm tek parça linki…

Kırmızı Oda 46. Bölüm izle

Kırmızı Oda 46. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kırmızı Oda Son Bölüm Özeti:

Ve Kırmızı Oda’nın kapıları açılıyor. “Ben dinlemeye hazırım. Peki, siz anlatmaya hazır mısınız?”

Hayatta yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek TV8 ekranlarında yayınlanacak olan “Kırmızı Oda” dizisinde, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları hikayeleştirilecek. “Kırmızı Oda”da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak!

Kırmızı Oda dizisinin konusu nedir?  tv 8 dizi izle

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği Kırmızı Oda, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran konu edinen eserinden uyarlanmıştır.

Kırmızı Oda dizisi oyuncuları kimdir?

  • Binnur Kaya
  • Tülin Özen
  • Burak Sevinç
  • Meriç Aral
  • Halit Özgür Sarı
  • Gülçin Kültür Şahin
  • Baran Can Eraslan
  • Sezin Bozacı