TV8'in popüler dizisi Kırmızı Oda yeni bölümleriyle diziseverleri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Bir çok gerçek hayat hikayesini gündemine alan dizideki karakterlerin kim olduğu, kimlerin hayatlarını yansıttığını merak edilmekte. Kırmızı Oda yeni bölümlerde dikkat çeken bir isim de Boncuk ve yeni bölümde Hollanda'dan dönen Can karakteri. Kırmızı Oda Can Kim, Can'ın gerçek ismi, Boncuk kim, Boncuk gerçek hayat hikayesi haberimiz içeriğinde.

Kırmızı Oda dizisinde Burcu Biricik'in oynadığı Boncuk karakteri çok sevildi. Boncuk'un Can adlı arkadaşı da hikayenin akışında oldukça merak edilen isimlerden oldu.

Kırmızı Oda Can Kim? Gerçekte Can'ın Adı Ne?

Tv8 ekranlarında cuma akşamları seyircisiyle buluşan Kırmızı Oda dizisinde Can ve Boncuk arasında yaşanan hikaye diziseverleri ekran başında gözyaşlarına boğuyor. Dizide Can karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu, gerçek hayatta kim, ne iş yapıyor merak ediliyor. Kırmızı Oda Can, ünlü sanatçı Ajda Pekkan'ın vokalistliğini yapıyor.

Feyyaz Şerifoğlu Kimdir?

Feyyaz Şerifoğlu 1991 yılında Rize'de doğmuş, üniversite eğitimi almak için Tekirdağ'a gelerek Tekstil Mühendisliği okumuştur.

Feyyaz Şerifoğlu'nun ilk single çalışması "Gidene" ise söz,müzik ve aranjesi Onur Özdemir'e ait olan DMC etiketi ile 18 Aralık'ta tüm dijital platform da yerini aldı. Kırmızı Oda Can yani Feyyaz Şerifoğlu hem şarkıcılık yaparken aynı zamanda oyunculuk yapmaktadır.

Kırmızı Oda Can'ın hayal mi gerçek mi olduğu çok merak ediliyor. Kırmızı Oda Can sadece bir hayal. Boncuk onu hayal dünyasında yarattı.

Kırmızı Oda Boncuk Gerçek Hikayesi Nedir?

Kırmızı Oda İsmi Boncuk Olan Emine, gerçek hayatta, babasından şiddet görmüş ve annesinin maruz kaldığı ağır şiddet durumlarına da seyirci olmuş kötü bir çocukluk geçirmiştir.

Emine senelerce yurt dışında yaşayan ve 3 çocuğu olan bir kadındır. Emine, 3 yıl evveline kadar olağan ve sakin bir hayatı olduğunu söylerken kimsenin kendisini anlamamasından dert yanıyor. Kulağına gaipten sesler geldiğini ifade eden Emine, kendisini isteyemeye gelenlerin çok olduğunu ve onu başkasına vereceklerini doktor hanımına anlatmaya çalışıyor. Hollanda’da yaşayan Emine ve eşi hiç arkadaşları dostları olmadığından sçöz ediyor. Doktor hanım Emine’ye tedavisi için bazı ilaçlar veriyor ve 1 ay sonrası için bir sefer daha randevulaşıyorlar. Kitapta bir daha Emine’nin bir başka seansından, görüşmelerinden söz edilmiyor. Romanda biraz havada kalan hikaye dizide her hafta işlenecek gibi duruyor. Ermişlerle konuştuğunu söyleyen Boncuk’un hastalığı da merak konusu oldu. Şizofreni ve paranoid bozukluk arasında bulunan Boncuk’un hikayesi özellikle sosyal medyada dikkatleri çekmeyi başardı.

Kımızı Oda'nın Boncuk Karakteri Burcu Biricik kimdir?

Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 yılında Antalya Elmalı’da doğdu. Lisans eğitimini İzmir Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nde tamamladı. Üniversite yıllarında Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda çalışmaya başlamıştır. İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda ve kısa filmlerde rol almıştır.

2006 yılında Antalya’da düzenlenen güzellik yarışmasına katılmış ve Akdeniz Kraliçesi olarak seçilmiştir.

Oyunculuğun yanı sıra 2016 yılında Çok Uzak Fazla Yakın filminin yönetmenliğini yapan Burcu Biricik, 2015 yılında nişanlandığı reklamcı Emre Yetkin ile 30 Temmuz 2016 tarihinde evlendi.