Kuzey Yıldızı İlk Aşk 47. yeni bölüm yayınlanacak. Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu  Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta Kuzey ve Yıldız isimli birbirine kavuşamamış iki kara sevdalı ve çevrelerindekilerin etrafında dönen komik olaylar ele alınıyor. Kuzey Yıldızı dizisinin son bölüm özetleri ve yeni bölüm tanıtımları haberimizde. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 47. yeni bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 47. bölümü 16 Ocak'ta yayınlanacak!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 46. Son Bölümde Neler Oldu?

Yıldız, bir kez daha hayal kırıklığına uğramış, bir daha asla yaşamam sandığı acıyı yine iliklerine kadar hissetmiştir. Kuzey, yine başka bir kadınladır. Yıldız, bunun ağırlığıyla soluğu Yason Burnu’nda alır. Her şeyin şahidi olan kayalıklara anlatacaktır derdini. Fakat bu sefer Kuzey, suçsuzdur; asla dahil olmak istemediği, kurtulmak için fazlasıyla uğraştığı bir planın ortasında bulmuştur kendini. Ama bunu Yıldız’a anlatabilmesi mümkün değildir. Yıldız, kurtulmak için var gücüyle uğraştığı, bir daha asla pençesine düşmem dediği güvensizlik duygusuyla baş başadır. Kuzey’in pes etmeye niyeti yoktur, uğruna canından bile vazgeçtiği aşkı öyle kolay kaybetmeyecektir. Bunun için elinden gelen her şeyi yapar. Kâh değirmenlere karşı savaşan Don Kişot olur, kâh dünyanın en güçlü adamı Kaptan Amerika olur. Ama bunların hiçbiri, yirmi yıllık ayrılıkla sınanmış Yıldız’a sökmez. Kuzey, Yıldız’a kendini affettirmek için, kendini temize çıkarmak zorundadır. Fakat Şahika, buna yanaşmaz. Yıldız’la yüzleşip, gerçekleri Yıldız’a anlatması mümkün değildir. Yıldız, Kuzey’in sözlerine de inanmamaktadır. Kuzey için çareler tükenmek üzeredir..

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Eski Bölümlerde Neler Olmuştu?

Gökçe’nin yeni durumu, iki ailenin gündemine bomba gibi düşmüştür. Herkes, inadıyla tam bir Mollaoğlu olduğunu ispatlayan Gökçe’nin, iyileşmek için de aynı dirayeti göstermesini beklemektedir. Herkes onun iyileşmesi için seferber olmuştur. Kızının hastalığıyla sarsılan Kuzey, yeni hayatıyla ilgilenmekten vazgeçmemiştir. Yıldızla kurduğu yeni hayat, yavaş yavaş şekillenmeye, yirmi bir yıllık hayal, ete kemiğe bürünmeye başlamıştır.,Yıldız, kendisini bile şaşırtan bir heyecan ve panik içindedir. Yeni evinde her şey mükemmel olmalı, hiçbir şey buna gölge düşürmemelidir. Kuzey başta olmak üzere herkes, bu hayalin hakkını vermeye çalışmaktadır. Her şeye, en ince detayına kadar özen gösterirler.

Kuzey, evlenmiş olsa da sınavı bitmemiş; Yıldız, yirmi yıllık aşkına kavuşsa da hala rahata erememiştir. Çocuk yapmaktan delicesine korkmaktadır ve buna çevresindeki kimse anlam verememektedir. Yıldız da artık mutlu olmak istemektedir fakat bunu bir türlü aşamaz. Sonunda soluğu terapistinde alır. Terapistin önerisiyle, sorunlarını çözeceğini zannederken işler daha da sarpa sarar. Kuzey, bir yandan Yıldız’ın koyduğu mesafeleri aşmaya çalışırken bir yandan işini- hayatını düzene sokmaya çalışmakta, ,  bir yandan da kızlarıyla ilgilenmeye çalışmaktadır. Hem babalık, hem kocalık, hem de iş yükü Kuzey’e ağır gelse de umurunda değildir. O artık her şeyin üstesinden gelecek kadar güçlüdür. Hiçbir şeyin hayatını mahvetmesine izin vermeyecektir. Ama bu sefer sınavı, hiç ummadığı bir yerden gelecektir. Kuzey ve Yıldız, acı bir sınavla karşı karşıyadır.

Bin bir güçlükle kavuşan aşıklarımız, cicim aylarını yaşamaktadır. Ama hayatları, ikisinin de hayal ettiğinden çok başkadır. Daha birkaç gün olmasına rağmen hiç tahmin etmedikleri sorunlar patlak verir. Bu zamana kadar hep dışardaki engellerle mücadele eden, aşklarını hep başkalarına karşı savunan aşıklarımız bu kez kendi içlerinde patlak veren sorunlarla uğraşırlar. Yıldız, bu durumdan dolayı kendini çok suçlar. Yirmi yıldır hayalini kurduğu hayatın tam da ortasındadır ama yine de bir şeyler, mutlu olmasına engel olmaktadır. Kuzey, bunu aşmak için elinden geleni yapar. Yıldız’ın bir dediğini iki etmez ama Yıldız ikna olacak gibi değildir. Kuzey, aşklarının bir meyvesi olması için yanıp tutuşurken Yıldız bundan delicesine kaçar. Duruma Nahide el atsa da bu, kolay kolay aşılacak bir engele benzememektedir. İki inatçı aşığımızın yine inatları çarpışmaktadır. Kimin kazanacağına, en inatçı olan karar verecektir. Sefer, kısa yoldan köşeyi dönmenin bir yolunu bulmuştur. Ama bu yol oldukça korkunç, tehlikeli ve gizemli bir yoldur. Yıldız’ın yirmi yıllık rüyası gerçek olmuş, sonunda Kuzey’ine kavuşmuştur. Ama Kuzey de Yıldız da hala bunun gerçek olduğuna inanmamaktadır. Mutlaka bir şey olacak ve ayrılacaklardır. Ama öyle olmaz. Artık Kuzeyle Yıldız’ı hiçbir şey ayıramayacaktır. Verilecek tüm sınavlar verilmiş, ödenecek tüm bedeller ödenmiştir. Bundan sonrası şimdilik mutlu bir aşk masalıdır. Aşıklarımız için zaman durmuşken diğerleri hayatlarına devam etmektedir. Sefer, kısa yoldan köşeyi dönmenin bir yolunu bulmuştur. Ama bu yol oldukça korkunç, tehlikeli ve gizemli bir yoldur. Bu yola, yirmi yıllık pampasıyla, can dostuyla çıkmak istese de Kuzey şu an başkasını görecek halde değildir, göğünde parlayan tek yıldızın etkisi altındadır. 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Konusu

Kuzey’le Yıldız; bir köprünün üstündeki iki inatçı keçi, aynı denizin iki hırçın dalgasıdır. Yıldız, Kuzey’i, kendini bildi bileli sevmektedir. Ondan başkasını gözü görmemiştir. Aileler de birbirinin can dostu olduğundan Kuzey’le Yıldız’a ivedilikle birer söz yüzüğü takılır. Amma ve lakin, Kuzey, üniversite okumak için İstanbul’a gittiğinde tüm sözlerini unutur, yeni aşklara yelken açar. Bu durum, ailesi ve Yıldız tarafından öğrenildiğinde ise, Kuzey, kendi ailesi dahil köydeki herkes tarafından aforoz edilir. Artık Kuzey’in ne bir memleketi, ne de bir ailesi vardır. Yıldız, Kuzey’ini, göğünü ayakta tutan direğini, bildiği tek yönünü kaybetmiş, kalbine çakılan bir kazıkla öylece kalakalmış, bunun acısını, bir an olsun unutmamıştır. Kuzey, aşık olduğu kadınla evlenmiş, üç çocuk sahibi olmuştur ama Yıldız’a yaşattığını tam yirmi sene sonra yaşamış, terk edilmiş; üstelik dolandırılıp sıfır noktasına gelmiştir. Kuzey, yıllar önce binbir umutla geldiği ve hayallerini, en güzel günlerini yaşadığı şehri, üç kızıyla birlikte terk edip memleketine dönmeye karar verir. Kızlarıyla birlikte kendisini doğduğu topraklara kabul ettirecek, ettiremese de gitmeyecek, orda kalacaktır. Ama Yıldız, onu geldiği yere göndermeye, onu döndüğüne pişman etmeye yeminlidir. İşin içine bir de biri genç kadınlığın eşiğinde, biri ergenliğin doruklarında, diğeri de çocuk yaşta üç tane kız çocuğu ve Kuzey yüzünden birbirine düşman olmuş iki aile eklenince olaylar kontrol edilemez bir hal alır. Kuzey gitmemeye, Yıldız affetmemeye, aileler de barışmamaya yeminlidir. Bu inat hikayesinden en çok inat eden, pes etmeyen galip çıkacaktır. Şimdilik kimsenin pes etmeye niyeti yoktur.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları: 

Aslıhan Güner (Yıldız Kadıoğlu)

İsmail Demirci (Kuzey Mollaoğlu)

Cezmi Baskın (Yaşar Kadıoğlu)

Ferda Kaynar (Hanife Kadıoğlu)

Hüseyin Soysalan (Şeref Mollaoğlu)

Uğur Demirpehlivan (Emine Mollaoğlu)

Toygan Avanoğlu (Sefer Kadıoğlu)

Aslıhan Kapanşahin (Mine Mollaoğlu)

Berfin Nilsu Aktaş (Gökçe Mollaoğlu)

Gizem Güneş (Feride Mollaoğlu)

Zeynep Kankonde (Pembe Mollaoğlu)

Özgün Karaman (Ömer)

Merve Şen (Nahide Kadıoğlu)

Ecem Çalhan (Kamer Mollaoğlu)

Burak Can (Poyraz Kadıoğlu)