Kuzey Yıldızı İlk Aşk 48.bölümü yayınlandı. 23 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 48. bölüm tek parça link

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 47. bölümde ne olmuştu?

Kuzey ile Yıldız, sonunda hayalini kurdukları sabaha kendi evlerinde uyandı ancak rüya gibi evlerinde baş başa olan ikilinin bu hali çok uzun sürmedi. Feride, Gökçe ve Mine'nin gelişi Kuzey'in hayallerini suya düşürdü. Yıldız, Kuzey'in kızlarıyla yaşamak isterken, bu isteği evde zor anlar yaşamasına sebep oldu. Yıldız'ın asıl problemi ise restorandaki işlerin kötüye gitmesiydi. Restorana tekrar müşteri çekerek durumu düzeltmek için Feride'nin önerisi ise ünlü gurme Engin Ar oldu.

Gurme Engin Ar'ın Ordu'ya gelişi restoran için yeni bir umut ışığı oldu ancak işler planlandığı gibi gitmedi. Yıldız, restoranda büyük bir hazırlık yaparken Kuzey, Sefer ve Ruhi de Engin Ar'ı ağırladı. Hep birlikte ördek avına gittiklerinde Engin Ar'ın başına gelmeyen kalmazken, balık tutmaya gittiklerinde ise ortaya çıkan bir gerçek Kuzey'i çileden çıkardı. Gurme Engin Ar, Feride ile görüşmek için geldiğini söyleyince "This is Ordu!" kurbanı oldu. Bir türlü evlenemeyen Poyraz ve Kamer ise büyük bir adım atarak kaçmaya karar verdi. Engin Ar'a ise asıl büyük darbe finalde Yıldız'dan geldi. Restorana gelen Engin Ar'ın, Feride ile ilgili düşüncelerini Kuzey'den öğrenen Yıldız, ünlü gurmenin kafasında şişe kırarak duruma son noktayı koydu.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 48. Bölüm izle

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 48. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin konusu nedir?        

Yıldız, Kuzey'i, çocukluktan beri sevmektedir. Ondan başkasını gözü görmemiştir. Aileler de birbirinin can dostu olduğundan Kuzey'le Yıldız'a söz yüzüğü takılır.

Kuzey, üniversite okumak için İstanbul'a gittiğinde tüm sözlerini unutur, yeni aşklara yelken açar. Bu durum, ailesi ve Yıldız tarafından öğrenildiğinde ise, Kuzey, kendi ailesi dahil köydeki herkes tarafından aforoz edilir. Artık Kuzey'in ne bir memleketi, ne de bir ailesi vardır. Yıldız, Kuzey'ini, bildiği tek yönünü kaybetmiş, kalbine çakılan bir kazıkla öylece kalakalmış, bunun acısını, bir an olsun unutmamıştır.

Kuzey, aşık olduğu kadınla evlenmiş, üç çocuk sahibi olmuştur ama Yıldız'a yaşattığını tam yirmi sene sonra yaşamış, terk edilmiş; üstelik dolandırılıp sıfır noktasına gelmiştir. Kuzey, yıllar önce bin bir umutla geldiği ve hayallerini, en güzel günlerini yaşadığı şehri, üç kızıyla birlikte terk edip memleketine dönmeye karar verir.

Kızlarıyla birlikte kendisini doğduğu topraklara kabul ettirecek, ettiremese de orda kalacaktır. Ama Yıldız, ona olan öfkesiyle Kuzey’i geldiği yere göndermeye, onu döndüğüne pişman etmeye yeminlidir. İşin içine bir de biri genç kadınlığın eşiğinde, biri ergenliğin doruklarında, diğeri de çocuk yaşta üç tane kız çocuğu ve Kuzey yüzünden birbirine düşman olmuş iki aile eklenince olaylar kontrol edilemez bir hal alır.

Kuzey gitmemeye, Yıldız affetmemeye, aileler de barışmamaya yeminlidir. Bu inat hikayesinden en çok inat eden, pes etmeyen galip çıkacaktır. Şimdilik kimsenin pes etmeye niyeti yoktur.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi oyuncuları kimdir?

  • Yıldız Kadıoğlu – Aslıhan Güner
  • Kuzey Mollaoğlu – İsmail Demirci
  • Yaşar Kadıoğlu – Cezmi Baskın
  • Hanife Kadıoğlu – Ferda Kaynar
  • Şeref Mollaoğlu – Hüseyin Soysalan
  • Emine Mollaoğlu – Uğur Demirpehlivan
  • Sefer Kadıoğlu – Toygan Avanoğlu
  • Mine Mollaoğlu – Aslıhan Kapanşahin
  • Gökçe Mollaoğlu – Berfin Nilsu Aktaş
  • Feride Mollaoğlu – Gizem Güneş
  • Pembe Mollaoğlu – Zeynep Kankonde
  • Ömer – Özgün Karaman
  • Nahide Kadıoğlu – Merve Şen
  • Kamer Mollaoğlu – Ecem Çalhan
  • Poyraz Kadıoğlu – Burak Can