Kuzey Yıldızı İlk Aşk 63. Bölüm full tek parça kesintisiz canlı izleme youtube linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü 8 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi..

Başrollerinde Aslıhan Güner ve İsmail Demirci gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu hafta izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı.

Show ekranlarının sevilen Karadeniz dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 63. Bölümü yayınlandı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölümde; Bahçede karşısına hayalet çıkan Kuzey büyük bir şok yaşıyor. İşte 8 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk 63. Bölüm…

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 62. bölümde ne olmuştu?

Güney bebek, farkında olmasa da büyük bir tehlike atlatmıştır. Bu olay, başta Kuzey’in kızları olmak üzere herkese büyük bir ders olmuştur. Kuzey, biricik oğlunu gözünün önünden ayırmamaya karar verir. Ama Kuzey’in bu çabası, onun tüm çocuklarını koruyabileceği anlamına gelmemektedir. Kuzey, oğlunun, kızlarının ve biricik aşkının mutluluğu için elinden gelenin fazlasını yapar. Ama herkesi aynı anda mutlu edebilmesi ve sakınabilmesi mümkün değildir. Bunu herkes yaşayarak görecektir.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 63.bölüm show tv de bu akşam yayınlandı. 8 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölümde heyecan dorukta.Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için  İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin son  bölüm show tv tek parça full kesintisiz canlı izleme youtube linki…

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 63. Bölüm izle

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 63. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Kuzey Yıldızı Son Bölüm Show tv Özeti:

Kuzey ve Yıldız, yine en mutlu anlarında, büyük bir felaket haberi almış, Feride’yi kaybetme korkusu yaşamıştır. Fakat bu kez, yaşadıkları yıkım uzun sürmemiştir. Yine eski güzel ve bir arada günlerine dönmüşlerdir.

Yıldız, atıl durumda olmaktan dolayı çok rahatsızdır. Yeniden eski çalışkan günlerine dönmek istemektedir. Bu yüzden Kuzeyle hummalı bir çalışmaya girerler.

Hayatlarını güzelleştirmek için ellerinden geleni yapacaklardır. Kuzey’in bin bir hayalle giriştiği uğraş, sonunda başına büyük bir çorap örecektir. Henüz farkında değildir. Kuzey, büyük bir korkuyla yüzleşmek üzeredir.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin konusu nedir?        

Yıldız, Kuzey'i, çocukluktan beri sevmektedir. Ondan başkasını gözü görmemiştir. Aileler de birbirinin can dostu olduğundan Kuzey'le Yıldız'a söz yüzüğü takılır.Kuzey, üniversite okumak için İstanbul'a gittiğinde tüm sözlerini unutur, yeni aşklara yelken açar. Bu durum, ailesi ve Yıldız tarafından öğrenildiğinde ise, Kuzey, kendi ailesi dahil köydeki herkes tarafından aforoz edilir. Artık Kuzey'in ne bir memleketi, ne de bir ailesi vardır. Yıldız, Kuzey'ini, bildiği tek yönünü kaybetmiş, kalbine çakılan bir kazıkla öylece kalakalmış, bunun acısını, bir an olsun unutmamıştır.

Kuzey, aşık olduğu kadınla evlenmiş, üç çocuk sahibi olmuştur ama Yıldız'a yaşattığını tam yirmi sene sonra yaşamış, terk edilmiş; üstelik dolandırılıp sıfır noktasına gelmiştir. Kuzey, yıllar önce bin bir umutla geldiği ve hayallerini, en güzel günlerini yaşadığı şehri, üç kızıyla birlikte terk edip memleketine dönmeye karar verir.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi oyuncuları kimdir?

  • Yıldız Kadıoğlu – Aslıhan Güner
  • Kuzey Mollaoğlu – İsmail Demirci
  • Yaşar Kadıoğlu – Cezmi Baskın
  • Hanife Kadıoğlu – Ferda Kaynar
  • Şeref Mollaoğlu – Hüseyin Soysalan
  • Emine Mollaoğlu – Uğur Demirpehlivan
  • Sefer Kadıoğlu – Toygan Avanoğlu
  • Mine Mollaoğlu – Aslıhan Kapanşahin
  • Gökçe Mollaoğlu – Berfin Nilsu Aktaş
  • Feride Mollaoğlu – Gizem Güneş
  • Pembe Mollaoğlu – Zeynep Kankonde
  • Ömer – Özgün Karaman
  • Nahide Kadıoğlu – Merve Şen
  • Kamer Mollaoğlu – Ecem Çalhan
  • Poyraz Kadıoğlu – Burak Can