Netflix'te yayınlanan bölümleri ile milyonlar tarafından sevilen La Casa De Papel ile ilgili bekleyiş sona erdi. Sabırsızlıkla yayınlanması beklenen 5. sezon hakkında açıklama yapıldı. Bir an önce serinin yenisini seyretmek isteyenler sorgulamalara başladı. Peki, La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde yer alıyor.
Türkiye'de de çok sayıda hayranı bulunan ve yayınlanan sezonları ile milyonlarca kez seyredilen La Casa De Papel'in 5. sezonu büyük bir merakla bekleniyordu. İllegal işlerin peşinde koşan bir grup çeteyi konu alan yapımın geride kalan sezonunda yaşananlar herkesi yenisi için heyecanlandırmıştı. Dizinin sıkı takipçileri Profesör ve ekibini yeniden seyredebilmek adına sabırsız ve yeni sezonu iple çekiyor. Kadrosunda birçok ünlü ismi barındıran yapımın ne zaman yayınlanacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrneilmek isteniyor. Peki, La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde yer alıyor.

4. sezon finalinde ne oldu?
Profesör, polisin eline geçen sevgilisi Raquel'i kurtarabilemk adına her şeyi seferber eder. Tek amacı onu yeniden yanına almak ve aşkına kavuşmaktır. Avusturyalı madencilerle birlikte yaptığı iş birliğinde bir Çin restoranının arka tarfından kazılan tünel Raquel'i kurtarma biletidir. Diğer yandan birçok sorunla baş edilmektedir. Deşife olma ve yakalanma tehlikesi her geçen saniye daha da artar ancak Profesör her şeyi düşünmüştür. Polislerin göğüslerine ve araçlarına saatli bomba yerleştirilir. En ufka bir şeyde patlatılacaktır.

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman?
4 sezonunda 10 bölümle tek parça halinde seyircilerin karşısına çıkan fenomen dizide değişikliğe gidildi. La Casa de Papel'in 5. sezonunda her biri beşer bölümden oluşan iki parça olarak yayınlanacak. 1. kısım, 3 Eylül'de; 2. kısım ise 3 Aralık 2021'de izleyici ile buluşacak.

La Casa De Papel Oyuncu Kadrosu
Úrsula Corberó - Tokyo
Itziar Ituño - Lisbon
Álvaro Morte - Profesör
Paco Tous - Moscow
Pedro Alonso - Berlin
Alba Flores - Nairobi
Miguel Herrán - Rio
Jaime Lorente - Denver
Esther Acebo - Stockholm
Enrique Arce - Arturo Roman
María Pedraza - Alison Parker
Darko Peric - Helsinki
Kiti Mánver - Marivi Fuentes
Hovik Keuchkerian - Bogota
Rodrigo de la Sena - Palermo
Najwa Nimri - Alicia Sierra
Roberto Garcia Ruiz - Oslo
Fenando Soto - Angel Rubio
Juan Fenandez - Colonel Prieto
Anna Gras - Mercedes Colmenar
Fran Morcillo - Pablo Ruiz
Clara Alvarado - Ariadna Cascales
Mario de la Rosa - Suarez
Miquel arcia Borda - Alberto Vicuna
Naia Guz - Paula Vicuna Murillo
Luka Peros - Marseille
Fenando Cayo - Colonel Luis Tamayo