Maraşlı 4.Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde ajanskamu.net sitemizde  yayınlanmıştır. ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Maraşlı dizisinin yeni bölümü 1 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara gelecek. 

Atv ekranlarında yeni bir Maraşlı 4. bölüm ile ekrana geliyor. Maraşlı oyuncu kadrosunda başarılı oyuncular Burak Deniz Maraşlı, Alina Boz ise Mahur karakterini oynuyor,  Maraşlı’nın oyuncu kadrosunda ayrıca; Kerem Atabeyoğlu, Rojda Demirer, Ahmet Varlı, Cemil Büyükdöğerli, Abdül Süsler, Melis İşiten, Cengiz Sezgin ve Neslihan Acar gibi isimler de rol alıyor. Maraşlı 4.bölüm 1. tanıtımı yayınlandı.

Maraşlı 2. Bölümde Neler Oldu?

Maraşlı, Özel Kuvvetlerden ayrılan eski bir askerdir. Kendine bir sahaf dükkanı açarak hayatını hasta olan kızı Zeliş ile ilgilenerek ve kitap satarak geçirme kararı almıştır. Ta ki bir gün dünyalar güzeli Mahur Türel, Maraşlı'nın sahaf dükkanından içeri girene kadar. Türkiye'nin en büyük iş adamlarından olan Aziz Türel'in, çocuklarından en kıymetlisi olan Mahur'un başı o gün çektiği bir fotoğraf karesi yüzünden büyük derde girer. Mahur'un istemeden karıştığı olaydan, hayatını Maraşlı kurtarır. O gün kaderleri birbirine bağlanır. Artık Mahur'un hayatı tehlikededir…

Maraşlı 4.Bölüm ÖZETİ

Dizinin özeti en kısa sürede bu sayfaya eklenecek, lütfen takipte kalın. Son bölümde neler yaşandı?

Maraşlı, Mahur'a onu öldürmek isteyenin aile içinden biri olduğunu söyler ve şüphelerinin sebebini anlatır. Mahur delirecek gibi olur. Maraşlı, Savaş'ın hapiste çok kalmayacağından emindir. Mahur, Maraşlı'ya inanacak mı? Mahur, ailesinden birinin onu öldürmek istediği gerçeği ile mücadele etmekte zorlanır. Maraşlı haklı mıdır? Gerçekten ailesinden biri Mahur'un ölmesini mi istemektedir? Maraşlı ise bu gerçeğe ulaşabilmek için Mahur'la birlikte hareket etmeleri gerektiğini söyler. Mahur, Maraşlı'yı dinleyecek mi? Savaş, tutuksuz yargılanma talebi ile serbest bırakılır. Artık tüm aile üyeleri hem Mahur için hem de kendileri için korkmaya başlarlar. Hayatı hala tehlikede olan Mahur için Savaş yeni bir anlaşma yapmak ister. Mahur ve ailesi Savaş'ın anlaşma isteğini kabul edecek mi? Maraşlı, hayatı tehlikede olan Mahur'u korumak için onu ıssız bir dağ evine getirir. Bu durum Türel ailesinde panik yaratır. Maraşlı, Mahur'u ailesinden bile koruması gerektiğini düşünmektedir. Dağ evinin ziyaretçisi kim olacaktır?

Maraşlı Dizisi Eski Bölümlerde Neler Oldu?

Maraşlı, kızını bu hale getirenlerin Türel ailesinden olduğuna emindir. Maraşlı için ailenin her bireyi şüphelidir. Bu nedenle Mahur’u koruma görevine geri döner. Maraşlı’nın, Türel ailesini tanımak için atacağı ilk adımı ne olacak? Mahur’un suikast girişimden haberi yoktur. Savaş’ın hala onun peşinde olduğundan habersiz olan Mahur, Maraşlı’nın dönüşüne karşı çıkar. Mahur’un bir planı vardır. Maraşlı’yı bıktırarak görevi kendi rızası ile bıraktırmaya çalışır. Mahur bu planında başarılı olacak mı? Firuzan, Sedef Hanım’dan kalma fidanlığı kış bahçesine çevirir. Annesinden kalan bahçenin tarumar olduğunu gören Mahur ve Firuzan arasında büyük bir gerginlik yaşanır. Hayal kırıklığına uğrayan Mahur’un yanında sadece Maraşlı olur. Maraşlı ve Mahur arasındaki buzlar erimeye başlayacak mı? Savaş; Aziz Bey’e, istediği fotoğrafların 24 saat içinde kendisine verilmemesi halinde Mahur’un öldürüleceğini söyler. Maraşlı, Savaş ve Aziz’in büyük buluşmasında yaşananlar herkesi şoke edecektir.

Maraşlı 3. Bölüm izle

Maraşlı dizisi konusu nedir?

Türkiye'nin en büyük iş adamlarından olan Aziz Türel'in, çocuklarından en kıymetlisi olan Mahur'un başı o gün çektiği bir fotoğraf karesi yüzünden büyük derde girer. Mahur'un istemeden karıştığı olaydan, hayatını Maraşlı kurtarır. O gün kaderleri birbirine bağlanır.

Maraşlı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Burak Deniz
  • Alina Boz
  • Kerem Atabeyoğlu
  • Saygın Soysal
  • Cemil Büyükdöğerli
  • Rojda Demirer
  • Melis İşiten
  • Serhat Kılıç
  • Cihan Yenici
  • Neslihan Acar
  • Sinem Akyol
  • Türkü Su Demirel
  • Gizem Kala
  • Bedriye Rosa Çelik