MasterChef 2020 hızlanan temposuyla izleyenleri Tv8'de toplamayı başarıyor. MasterChef Türkiye, 20 Aralık akşamında eleme oyunu izleyenlerin karşısına çıktı. MasterChef yeni bölümde sona kalan beş yarışmacı MasterCHef şampiyonu olmak için elinden geleni yapmaya devam ediyor. 2020 MasterChef Türkiye'de yarışmacılar takım oyunları değil artık bireysel oyunlarla mücadeleye devam ediyor.

MasterChef Türkiye 2020'nin şeflerin yarışmacılara önlüklerini giydirdikleri 21 Aralık tarihinde yayınlanan 126. bölümünde eleme finalinin ilk adayı belli oluyor. MasterChef Türkiye'de 4 finalist ilk yarışmalarına çıkıyor. Final dörtlüsünde haftanın ilk eleme adayı kim olacak birazdan belli olacak!

MasterChef 125.Bölüm Yayınlandı 

MasterChef Türkiye'nin merakla beklenen 125. bölüm ekrana geldi. Sevilen yarışma MasterChef Türkiye'de eleme gecesi ekrana geldi. MasterChef 2020'nin son beşi arasında eleme finaline kalan dört kişiden birisi yarışmaya veda edecek.

Serhat, Eray, Barbaros ve Özgül arasında oynanacak eleme oyunu sonucunda; 4. olan Eray, 3. olan Serhat ve 2. olan ise Özgül oldu. Bu 3 isim 2. turda elenmemek için yarışacak. Barbaros ise Emir'den sonra önlüğü almaya hak kazanan 2. isim oldu.

Eray, Serhat ve Özgül'den ilk açıklanan isim Sehat oldu. Serhat bu 3'lüden 1. oldu ve son 4lüye kalan ilk isim oldu. Ya Eray ya Özgül elenecekti. Şefler elenen isim olarak Eray'ı açıkladı!