Masumlar Apartmanı 33.Bölüm trt dizi izle full tek parça izleme linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü 11 mayıs  Salı akşamı saat 20.30 itibariyle ekranlara geldi.

Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Ezgi Mola gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Masumlar Apartmanı bu hafta izleyenlerden büyük beğeni aldı .

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Masumlar Apartmanı’nın 33.bölümü yayınlandı. Masumlar Apartmanı yeni bölümde; Han, sonunda Naci’yi doktora götürür ancak hiç beklemediği bir durumla karşılaşır ve panikler. İşte 11 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan Masumlar Apartmanı 33. Bölüm…

Masumlar Apartmanı dizisi 32.bölümde ne olmuştu?

Han, başındaki dertlerin hangi biriyle uğraşacağını bilemezken İnci’yle Barış arasındaki samimiyet karşısında çileden çıkar. Hikmet isteme hazırlıkları için herkesi seferber eder ve sonunda tüm aile toplanıp Memduh’un evine giderler. İnci’nin yeni işinin kutlama yemeğini fırsat bilen Gülben ve Neriman ise farklı planlar yapar. Ancak herkes dışardayken Hikmet’in gizlice yaptığı bir şey büyük bir krize yol açar. Bu kriz, Han’ın radikal bir karar almasıyla sonuçlanır. Han’ın emrivakisi, Safiye’yi delirme noktasına getirir. Naci ise tedavi konusunda Han’ın istediklerini yapacağını söyler. Ancak bir şartı vardır.

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Masumlar Apartmanı’nın 33.bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için  İşte 11 Mayıs  2021 tarihinde yayınlanan Masumlar Apartmanı son bölüm trt dizisi 33 Bölüm trt dizi izle  full canlı tek parça izleme youtube linki …

Masumlar Apartmanı 33.bölüm trt izle

İşte Masumlar Apartmanı 33.bölüm izleyebileceğiniz link.

Masumlar Apartmanı Son Bölüm TRT özeti 

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde pilot olarak görev yapan Gamze Yüzbaşı, talip olduğu önemli bir görev için simülasyon uçuşu yaparken gözleriyle duymaya başlar. Ve simülasyon uçağını düşürür. Gamze Yüzbaşı’nın semptomları Hekimoğlu’nun hayli ilgisini çeker ama kadının tek şartı vardır; kimliğini Hekimoğlu dışında kimse bilmeyecek!

Hekimoğlu kendine yeni bir ekip kurmak için 40 kişilik bir aday kadrosu oluşturur ve ilk vakaları da Gamze Yüzbaşı’dır. Doğru teşhisi koyanlar bir sonraki aşamaya geçecek, başarısız olanlar ise elenecektir.

Gamze Yüzbaşı’nın ilk ve tek şartı olan “kimliğini gizli tutma” meselesi, Hekimoğlu’nun vakayı başta İpek olmak üzere tüm hastaneden saklamasına yol açar. Adaylar, hasta ve Hekimoğlu hastane içinde köşe kapmaca oynarken Gamze Yüzbaşı’nın da yeni semptomları gelişir. Hekimoğlu’nun gözüne girmek için canla başla kadının nesi olduğunu bulma çalışan 40 kişi, hastanede bir kaosa neden olur ve kaçınılmaz son gerçekleşir.

Hekimoğlu, Gamze Yüzbaşı’yı tedavi edebilecek mi? İpek, Hekimoğlu’nun gizli tutmaya çalıştığı hastayı nasıl öğrenecek? 40 kişilik aday kadrosundan kimler elenecek?

Masumlar Apartmanı Konusu TRT dizi izle

Safiye (Ezgi Mola)  ve Gülben (Merve Dizdar) yaşamı takıntılarla dolu iki kız kardeştir. Kardeşleri Han (Birkan Sokullu) ise hasta babalarının da bulunduğu bu aileyle dünya arasındaki tek gerçek bağlantıdır. Han’ın tüm hayat amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaktır. Ancak Han’ın dünyası İnci’yi (Farah Zeynep Abdullah) gördüğü anda değişecek, aşk; Han’ı ilk defa kendi mutluluğunun peşinden koşturacaktır. Her günü diken üstünde geçiren Derenoğlu ailesi, İnci’nin gelişiyle birlikte daha da kontrolden çıkacaktır.

Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosu

Birkan Sokullu: Diziye Han karakteriyle dahil olan Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 tarihinde dünyaya gelmiştir. Türkiye’nin sevilen başrol oyuncularından olan Sokullu, Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünü bitirmiştir.

Farah Zeynep Abdullah: Dizide İnci karakterini oynayan Farah Zeynep Abdullah, 17 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Öyle Bir Geçer Ki dizisiyle ün kazanan güzel oyuncu Kurt Seyit, Şura ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde başrol üstlenmiştir.

Ezgi Mola: 29 Mart 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Ezgi Mola pek çok ünlü yapımda rol almıştır. Organize İşler, Jet Sosyete, Celal ile Ceren gibi yapımlarda rol alan Mola Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterini oynuyor.

Merve Dizdar: Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterini oynayan Merve Dizdar, 25 Haziran 1986 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi’nde tiyatro eğitimleri alan Dizdar; Vatanım Sensin, Semaver Kumpanya, Mucize Doktor, Eltilerin Savaşı gibi yapımlarda rol almıştır.