Masumlar Apartmanı 37.Bölüm Sezon finali trt dizi izle full tek parça izleme linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümü 08 Haziran Salı akşamı saat 20.30 itibariyle ekranlara geldi.

Başrollerinde Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Ezgi Mola gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Masumlar Apartmanı bu hafta izleyenlerden büyük beğeni aldı .

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Masumlar Apartmanı’nın 37.bölümü yayınlandı. Masumlar Apartmanı yeni bölümde; İnci'nin gebelik testi yaptırır, İnci’nin karnını tuttuğunu gören Safiye her şeyi fark eder. İşte 8 Haziran 2021 tarihli Masumlar Apartmanı 37...

Masumlar Apartmanı dizisi 36.bölümde ne olmuştu?

Gülru ve Tomris’in ani gelişi, Naci ve Safiye arasında büyük bir gerilime sebep olur. Safiye, Naci’yi tedaviye ikna etmek için, aralarının bozulmasını bile göze alarak elindeki en güçlü kozu kullanmıştır. Naci, Safiye’ye kararını açıklamak için çok özel bir yer seçer. Hiç beklemediği bir anda Esat’ın annesi Şennur’la tanışan Gülben, bu tanışmayı kazasız belasız atlatsa de asıl sınavı Şennur’un yemek davetinde verecektir. İnci ise Han’a bir sürpriz planlar. Ancak bu planı gerçekleştirebilmek için Safiye’nin olmazsa olmaz kurallarından birini aşması gerekecektir.

TRT 1 Masumlar Apartmanı seon finali yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Masumlar Apartmanı son bölüm trt dizisi 37 Bölüm trt dizi izle  full canlı tek parça izleme youtube linki …

Masumlar Apartmanı 37.bölüm trt dizi izle

İşte Masumlar Apartmanı 36.bölüm izleyebileceğiniz link.

Masumlar Apartmanı Son Bölüm TRT özeti

İnci’nin gerçekleri öğrenmesinin ardından Han İnci’nin onu terk etmemesi için ikna etmeye çalışır. İnci ise kararlıdır. O sırada İnci’nin öğrendiği başka bir gerçek ise olayların akışını tamamen değiştirecektir.

Safiye bir yandan Han ve İnci’nin yaşadıklarına üzülür, ailesini toparlamaya çalışırken, diğer yandan da Naci’nin gidişinin yaklaşmasıyla karmakarışık duygular içindedir.

Esat ise Gülben’in neden onunla görüşmediğini öğrenmek için çırpınır ve sonunda Gülben’le konuşmayı başarır.

Masumlar Apartmanı Konusu TRT dizi izle

Safiye (Ezgi Mola)  ve Gülben (Merve Dizdar) yaşamı takıntılarla dolu iki kız kardeştir. Kardeşleri Han (Birkan Sokullu) ise hasta babalarının da bulunduğu bu aileyle dünya arasındaki tek gerçek bağlantıdır. Han’ın tüm hayat amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaktır. Ancak Han’ın dünyası İnci’yi (Farah Zeynep Abdullah) gördüğü anda değişecek, aşk; Han’ı ilk defa kendi mutluluğunun peşinden koşturacaktır. Her günü diken üstünde geçiren Derenoğlu ailesi, İnci’nin gelişiyle birlikte daha da kontrolden çıkacaktır.

Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosu

Birkan Sokullu: Diziye Han karakteriyle dahil olan Birkan Sokullu, 6 Ekim 1985 tarihinde dünyaya gelmiştir. Türkiye’nin sevilen başrol oyuncularından olan Sokullu, Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünü bitirmiştir.

Farah Zeynep Abdullah: Dizide İnci karakterini oynayan Farah Zeynep Abdullah, 17 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Öyle Bir Geçer Ki dizisiyle ün kazanan güzel oyuncu Kurt Seyit, Şura ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde başrol üstlenmiştir.

Ezgi Mola: 29 Mart 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Ezgi Mola pek çok ünlü yapımda rol almıştır. Organize İşler, Jet Sosyete, Celal ile Ceren gibi yapımlarda rol alan Mola Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterini oynuyor.

Merve Dizdar: Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterini oynayan Merve Dizdar, 25 Haziran 1986 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi’nde tiyatro eğitimleri alan Dizdar; Vatanım Sensin, Semaver Kumpanya, Mucize Doktor, Eltilerin Savaşı gibi yapımlarda rol almıştır.