'Adanalı' dizisiyle bir döneme damga vuran Mehmet Akif Alakurt, bir süredir ortalarda görünmüyordu. Özgü Namal, Özlem Tekin gibi ünlü isimlerden sonra Alakurt da köy hayatına geçiş yaptı. Antalya Kaş’a bağlı bir köyde üç dönüm arazi üzerine inşaa ettirdiği evinde köpekleriyle beraber yaşayan 41 yaşındaki oyuncu, günün tamamını yalnız başına geçiriyor.

Evine boks torbası asıp çalışan Alakurt'un, ağaçlar arasındaki yaşamı objektiflere böyle yansıdı. İki tane kurt köpeği olduğu görülen oyuncunun evinin çatısındaki şezlongu ise dikkat çekti.

Geçtiğimiz yıl bir kadın arkadaşıyla Aqua Florya AVM’de objektiflere takılan 41 yaşındaki oyuncu, yemek sonrası muhabirlerin sorularını yanıtlamıştı.

Yaşadığı yerde köylülerle konuşmayan ünlü oyuncu, zamanının tümünü yalnız başına geçiriyor. Köy halkına selam dahil vermeyen Alakurt’un köylüler tarağından sevilmediği görüldü.

Oyuncu, evinin bahçesinde organik tarım yapıyor. Mehmet Akif Alakurt’un altı önce köye yerleştiği öğrenilirken, arazisi için hatırı sayılır bir para ödediği iddia edildi.

Alakurt, "Tekrar ekranlara dönecek misiniz?" sorusuna, "Teklifler illa ki geliyor ama artık ekran karşısına dönmeyi düşünmüyorum" cevabını vermişti. Koronavirüs önlemleri nedeniyle taktığı maskesinin yanı sıra gözlük ve şapkasıyla da kamufle olan oyuncu, sevenlerinin dikkatinden kaçmamıştı.