Geçtiğimiz gün Milliyet'in Instagram canlı yayınında Melis Baştuğ'un konuğu olan Melek Mosso, günlerdir gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı hakkında soruları yanıtladı. 

Canlı yayında Mosso'ya, "Dünya gündemi gerçekten çok yoğun. En son İsrail-Filistin olayları. Ama sosyal medya gündemine baktığımızda Şeyma Subaşı da TT listesinde yer alabiliyor. İnsanlar psikolojik olarak gerçek gündemden kaçış mı yaşıyor?" sorusu soruldu ve Mosso da karşılık olarak bomba gibi bir açıklama yaptı. 

Geyik yapılan tweetler bile gördüm kanım dondu
Mosso, "Bence bazılarının hiç umurunda değil. Farkındalığı yüksek insanlar bu olaylardan etkileniyor. Filistin-İsrail durumunu merak ediyor, üzülüyor ve içerleniyoruz. Geyik yapılan tweetler bile gördüm, kanım dondu! Sosyal medyada çocuk yaşta ve ergenlikte olan genç bir kitle var. 18 yaşın altından bahsediyorum" dedi. 

Tabii ki TT'de Şeyma Subaşı'nı görürsün
Mosso, "İnsanlar keşke gündemden kaçmak için Şeyma Subaşı'nı konuşuyor olsalar, bunu hissetsem 'tamam' derim. Kimse kitap okumuyor, insanlar Instagram ve Tiktok'ta takılıyor. Sanat ve kültürel olarak uzun zamandır kötüye gidiyoruz. Artık bu ülkede eğitimin ve diplomanın bir önemi kalmadı. Böyle olunca tabii ki TT'de Şeyma Subaşı’nı görürsün" ifadelerini kullandı.