Star ekranlarının sevilen dizisi Menajerimi Ara 33. Bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Menajerimi Ara dizisi son bölümde; Ceyda’nın hem Barış hem de Kıraç üzerindeki hamleleri kafa karıştırırken Serkan, Ceyda ve Kıraç arasında kimsenin bilmediği bir savaş başlar.

Menajerimi Ara 33.Bölüm full tek parça canlı youtube izleme linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümü 11 Nisan Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. 

Başrollerinde Barış Falay ve Canan Ergüder gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Menajerimi Ara bu hafta izleyeicilerde büyük heyecan uyandırdı.

Menajerimi Ara 32.bölümde ne olmuştu?

Dicle ve Ayla arasındaki gerilim artarken Barış, annesi ve Dicle arasında kalır. Feris’in oyuncusunun bitmek bilmeyen hıçkırık krizi sette işlerin karışmasına sebep olur. Peride’nin temsil ettiği Selda Alkor ile Çınar’ın oyuncusu ve seslendirme sanatçısı yeni bir projeye hazırlanırken basında çıkan haberler herkesi derinden üzer. Yaşanan beklenmedik gelişmeler menajerleri bir kez daha büyük bir krizle karşı karşıya getirir. Serkan’ın boşanma davası Feris’le bir adım daha yakınlaşmalarına sebep olur. Ayla, Dicle konusunda Feris’ten yardım ister. Feris’in tutumu merakla beklenirken, Ceyda’nın olaya müdahil oluşu her şeyi değiştirir. Dicle ise Barış için sürpriz bir hamlede bulunur. Ceyda’nın hem Barış’la hem de Kıraç’la ilgili üst üste yaptığı hamleler kafaları karıştırırken Serkan, Ceyda ve Kıraç arasında kimsenin bilmediği bir savaş başlar.

Başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu ve Ahsen Eroğlu’nun yer aldığı Menajerimi Ara 33.bölümü yayınlandı.11 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Menajerimi Ara dizisinin 33. bölüm full tek parça kesintisiz canlı izleme yoyutube linki…

Menajerimi Ara 33. Bölüm izle

Menajerimi Ara 33. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Menajerimi Ara yeni Bölüm Özeti: 

Barış'ın oynayacağı filmin Belgrad’da çekilecek olması Dicle’yi endişelendirirken, Kıraç bu meselenin arkasında Ceyda’nın olduğunu düşünerek harekete geçer. Barış ve Dicle, bu kez de ayrı kalma ihtimaliyle sınanır. Kıraç’a bağlı bir yönetmen olan Ceyhun, yeni başlayacağı internet dizisinde Feris’in oyuncusu Ayça Varlıer’le çalışmak ister. Menajerler, Ego Ajans için çok önemli olan bu projeyi gerçekleştirmek için uğraşırken, geçmişten gelen bazı sırlar ortaya çıkınca işler karışır. Yaşanan olaylar herkes için büyük bir ders olacaktır. Ceyda, Kıraç’a bir darbe daha vurmak üzereyken hiç beklemediği bir sonuçla karşı karşıya kalır. Emrah’ın metroda yaşadığı olay hayatının dönüm noktalarından biri olur. Serkan, önündeki engelleri aşarak Feris’e sürpriz bir evlilik teklifi yapar. Feris’in cevabı merak konusu olurken, Dicle’nin öğreneceği gerçek onu çok zor bir durumda bırakır.

Menajerimi Ara dizisinin konusu nedir? star dizi izle

Yetenek ajansı Ego'ya bağlı Kıraç,Feris, Çınar ve Peride  adlı dört menajer her gün yönetilmesi zor durumlarla uğraşıyor ve iş vizyonlarını savunuyorlar. Hayallerinin peşinde Antalya’dan İstanbul’a taşınan Dicle, sinema dünyasında kendine bir yer açmak ve bu devasa, acımasız şehirde tutunmak için canla başla uğraşmaktadır. 

Menajerimi Ara dizisi oyuncuları kimdir?

  • Kıraç – Barış Falay
  • Feris – Canan Ergüder
  • Çınar – Fatih Artman
  • Peride – Ayşenil Şamlıoğlu
  • Dicle – Ahsen Eroğlu
  • Barış – Deniz Can Aktaş
  • Emrah – Semi Sırtıkkızıl
  • Gülin – Gamze Karaduman