Menajerimi Ara 42.Bölüm Star tv  full tek parça canlı youtube izleme linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Menajerimi Ara dizisinin son bölümü 20 Haziran  Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. 

Başrollerinde Barış Falay ve Canan Ergüder gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Menajerimi Ara bu hafta izleyeicilerde büyük heyecan uyandırdı.

Menajerimi Ara 41.bölümde ne olmuştu?

Ego Ajans çalışanları, Dicle’nin kovulduğu haberi ile şok olurken Kıraç, Ceyda’nın bu kararı sonucu deliye döner. Ceyda’nın bu tavrına tahammül edemeyen Kıraç, Çınar ve Peride ile Ceyda’dan kurtulmak için yeni bir plan yapar. Bu plan doğrultusunda menajerler Dicle’nin kovulmasının ardından Feris’in oyuncularını bölüşmek isterler ancak hiçbir şey istedikleri gibi gitmez. Çünkü Ceyda’nın onlara karşı verdiği savaşta pes etmek gibi bir niyeti yoktur. Bununla beraber Çınar ve Jülide’nin eskiden sevgili olduğunu öğrenen Arzu, büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Barış’ın ise Aydın’ın borçlandığı otelci adamla başı hala derttedir. Ego Ajans’tan ayrıldığı duyulan Dicle’nin ise üstüne yeni iş teklifleri yağmaya başlar.

Star ekranlarının sevilen dizilerinden olan Menajerimi Ara 42. Bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Menajerimi Ara dizisi son bölümde; Barış arkadaşına Dicle'nin yüzüne bakamadığını söylerken Dicle'ye gerçeği anlatmayı düşünür. İşte 20 Haziranli Menajerimi Ara 42.Bölüm...

Menajerimi Ara 42. Bölüm izle

Menajerimi Ara 42. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.


Menajerimi Ara Son Bölüm Star Özeti

Barış’ın Ceyda’yla çalışmaya başladığı haberi Ego Ajans’ta bomba etkisi yaratır. Ceyda hazırladığı yeni sözleşmeyle Dicle’nin en önemli oyuncularından ve sendikada önemli bir role sahip Gürgen Öz’ün kalbini hızla kazanır. Gürgen Öz’ün büyük lokma olduğunu bilen Kıraç ve Çınar ise bunun üzerine Ceyda’nın hazırladığı sözleşmenin peşine düşer. Üniversiteden arkadaşının filminde cast direktörlüğü yapmaya başlayan Dicle’nin yolu bu sefer de cast direktörü olarak Ego Ajans’a düşer. Öte yandan, Peride’nin karşısına bambaşka bir iş fırsatı çıkar. Kıraç’ın oyuncusu Sinem Uslu, şampuan reklamı çekiminin olduğu günün öncesi Kıraç’ın sponsordan aldığı maşa ile saçlarını yakar. Bununla beraber Bahtiyar Engin’in setinden gelen acil durum haberiyle Çınar, oyuncusunun yanına koşar.

Menajerimi Ara dizisinin konusu nedir? star dizi izle

Yetenek ajansı Ego'ya bağlı Kıraç,Feris, Çınar ve Peride  adlı dört menajer her gün yönetilmesi zor durumlarla uğraşıyor ve iş vizyonlarını savunuyorlar. Hayallerinin peşinde Antalya’dan İstanbul’a taşınan Dicle, sinema dünyasında kendine bir yer açmak ve bu devasa, acımasız şehirde tutunmak için canla başla uğraşmaktadır. 

Menajerimi Ara dizisi oyuncuları kimdir?

  • Kıraç – Barış Falay
  • Feris – Canan Ergüder
  • Çınar – Fatih Artman
  • Peride – Ayşenil Şamlıoğlu
  • Dicle – Ahsen Eroğlu
  • Barış – Deniz Can Aktaş
  • Emrah – Semi Sırtıkkızıl
  • Gülin – Gamze Karaduman