Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha’sı Hilal Altınbilek ile Metin Hara aşkında sürpriz gelişme! Ünlü çift 1 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırıyor. Çiftten gelen güzel haber magazin takipçilerinin gündemine oturdu. Bir zamanlar Adriana Lima ile olan birlikteliği ile çokça konuşulan Metin Hara’nın Hilal Altınbilek’le evlilik kararı alması sonrasında ünlü çift ile ilgili bilgiler sorgulanıyor. Peki, Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Hilal Altınbilek kimdir? İşte detaylar…

Hilal Altınbilek ile Metin Hara aşkı evlilğe gidiyor! Ünlü çiftten sürpriz karar! Yaklışık 1 yıldır devam eden Hilal Altınbilek ile Metin Hara aşkında, çiftin evlilik kararı sosyal medyada gündem oldu. Daha önce ünlü model Adriana Lima ile yaşadığı aşkla gündeme oturan Metin Hara pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Hilal Altınbilek kimdir? İşte detaylar…

Hilal Altınbilek, yaklaşık 1 yıldır yazar Metin Hara ile aşk yaşıyor. Çiftin ilişkisi tam gaz ederken, ikili cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. 31 yaşındaki Hilal Altınbilek ile 40 yaşındaki Metin Hara'nın evlilik kararı aldığı iddia edildi. Metin Hara, ünlü manken Adriana Lima ile yaşadığı aşkla bir dönem gündem olmuştu.

METİN HARA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?  

14 Haziran 1982'de doğan Metin Hara İstanbul Üniversitesi'nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde eğitim hayatını tamamladı.

Enerji ve tedavi çalışmalarına ağırlık veren Metin Hara 2000 yılından itibaren insanların yaşamlarını dönüştürebilmesi için seminerler ve bireysel seanslar yapmaya başladı.

2007 yılında ''Dinle Neyden'' adlı filmin başrol oyuncularından biri olarak 2008'de Uluslararası Ankara Film Festivalinde en iyi genç yetenek ödülüne layık görüldü.

2014 yılında ''Aşkın İstilası'' üçlemesinin 1. kitabı olan "Yol" kitabını çıkartan Metin Hara kişisel gelişim türündeki kitabın ikincisi olan 'Dem'i okurlarla buluşturdu.

İyiliğin Hareket Hali ve İyiliğin Bilim Hali kitapları ile çok satanlar listelerine girdi. Forbes’e göre en çok kazanan Türk yazar oldu.

KİTAPLARI

Rüzgar ile Karahindiba

Invasion of Love - The Path

Aşkın İstilası - Dem

İyiliğin Bilim Hali

İyiliğin Hareket Hali

Aşkın İstilası – Yol

ÖZEL YAŞAMI

1982 doğumlu olan Metin Hara, 2021 yılı itibarıyla 39 yaşındadır ve bekardır.

2017-2019 yılları arasında model Adriana Lima ile beraber oldu fakat çift evlenmeden ayrıldı. Son dönemde oyuncu Hilal Altınbilek ile aşk yaşadığı ileri sürüldü.

Metin Hara 1.75 metre boyunda, 65 kilo ve ikizler burcudur.

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?

Hilal Altınbilek, 11 Şubat 1991 tarihinde İzmir'de Kosova kökenli bir ailede doğdu. İlkokul'dan itibaren tiyatro ile ilgilendi. Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde okurken oyunculuğa başladı. Bir güzellik yarışmasında ilk 5'e girdi ve fotomodel oldu. 2009-2010 yılları arasında İstanbul'daki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde, Çağdaş Drama Topluluğu ve Ali Haydar Elçığ'dan oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini, 2011 yılında yayımlanan Derin Sular adlı dizide yaşadı. 2013 yılında yayınlanmaya başlayan Karagül dizisinde Özlem karakterini canlandırdı.2016 yılında Hayatımın Aşkı adlı dizide Nil adlı karakteri canlandırdı. 2018 yılında Tims Productions yapımı Bir Zamanlar Çukurova adlı televizyon dizisinde Züleyha karakterini canlandırdı. Aynı yıl Çağan Irmak'ın yönetmen ve senaristliğini üstlendiği Çocuklar Sana Emanet adlı dram-gerilim türündeki sinema filminde Engin Akyürek ile başrolde yer aldı.

Hilal Altınbilek 1.68 metre boyunda, 50 kilo ve kova burcudur.

FİLMOGRAFİ

Diziler

2011 - Derin Sular

2013-2014 - Karagül (Özlem)

2016 - Hayatımın Aşkı (Nil)

2018-... - Bir Zamanlar Çukurova (Züleyha)

Filmler

2018 - Çocuklar Sana Emanet