Mucize Doktor 50.Bölüm full tek parça linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü 18 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi..

Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Mucize Doktor bu hafta izleyenleri ekranlara kilitledi. 

Mucize Doktor 49. Bölümde ne olmuştu?

Acilde karşılaşan iki düşman aile bütün hastaneyi kaosa boğar. Maksimuma çıkarılan güvenlik önlemlerine rağmen herkes süratle patlama noktasına sürüklenirken Ali’nin aklındaysa Vuslat yüzünden kalbini kırdığı Ezo vardır. Adil, Ali’ye arkadaşını geri vermeye karar verir. Ve tam bu sırada hastanede biriken ortak nefret hedefini bulur. Ama bu hedef hiç beklenmedik, masum biridir.

Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren izleyicilerini etkileyen Mucize Doktor dizisinin 50. bölümü yayınlandı. 18 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan Mucize Doktor dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Mucize Doktor dizisinin 50. bölüm tek parça linki…

Mucize Doktor 50. Bölüm izle

Mucize Doktor 50. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Mucize Doktor 50. Bölümde neler oldu? İşte yeni bölüm özeti: 

Ali, ulaşılamaz bir yerde sıkışmış kalmıştır ve herkes çaresizdir. Bu sırada Vuslat hastaneyi normal işleyişine döndürmek adına sert yaptırımlar uygulamaya başlar. Ama Ferman ve Nazlı, Ali’ye ulaşmak için son bir girişimde bulunur ve Vuslat’ın oklarının hedefi olurlar. Bu sırada Adil’in vefatını öğrenen Ezo, Ali’yle konuşmakta kararlıdır. Ama onun da tedavisi bitmeden klinikten çıkması yasaktır. Sonunda Berhayat Hastanesi’nde değişim rüzgarları yine esecek ve ancak şanslı bir azınlık istediğine ulaşacaktır.

Aşk acısı çeken Nazlı, Ali’nin yeni bir eve taşındığını ve kendini tamamen vakalara verdiğini öğrenir ve unutulduğunu hisseder. Bu sırada Ali’nin bambaşka bir derdi vardır; o da tuhaf, yeni komşusu Ezo’dur ve Ali ondan son derece rahatsızdır. Diğer tarafta yeni cerrahi şefi Ferda ve Ferman kendilerini tekrar bir cerrahi düellonun ortasında bulurlar. Bir vakanın Tanju’nun eski bir hastası olması işleri iyice karıştırır. Zaman süratle daralırken Nazlı, Ali’ye Ferman da Tanju’ya karşı doldukça dolar. Sonunda beklenen yüzleşmeler gerçekleşir. Ama bunların herkes için beklenmeyen sonuçları olacaktır.

Mucize Doktor dizisinde, abisinin ölümünden sonra babası tarafından evlatlıktan reddedilen, yetimhanede büyüyen savant sendromlu Ali'nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıkları anlatılıyor.

Mucize Doktor Oyuncular

Doktor Ali Vefa - Taner Ölmez
Ferman Eryiğit - Onur Tuna
Nazlı Gülengül - Sinem Ünsal
Beliz Boysal - Hazal Türesan
Kıvılcım - Özge Özder
Tanju Korman - Murat Aygen
Demir - Fırat Altunmeşe
Açelya - Hayal Köseoğlu
Selvi - Bihter Dinçel
Güneş - Korhan Herduran
Damla - Merve Dizdar
Adil Erinç - Reha Özcan