Mucize Doktor 62.Bölüm full tek parça canlı izleme yotube linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü 13 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi.

Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Mucize Doktor bu hafta yayınlanacak mı? 

Mucize Doktor dizisi 62.bölümü yayınlandı. Mucize Doktor yeni bölümde; Ferman ve Muhsin, ayrı ayrı Ali’yi kendi alanlarına çekmeye çalışırlar. İşte 13 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan Mucize Doktor 62. Bölüm…

Mucize Doktor 61. Bölümde ne olmuştu?

Ali artık bir uzman hekimdir. Ama şimdi de önünde son derece zorlu bir karar vardır; o da hangi ihtisas alanını seçeceğidir. Ferman ve Muhsin, ayrı ayrı Ali’yi kendi alanlarına çekmeye çalışırlar. Diğer taraftan başka bir hastaneden yapılan olağanüstü bir hata iki ailenin kaderini kökünden değiştirirken Nazlı geceyi Ali’de geçirmek için planlar yapmaktadır. Ali bir yandan da evlilik telaşıyla uğraşırken sonunda karar anı gelir çatar.

Mucize Doktor dizisi 62.bölümü yayınlandı. Mucize Doktor yeni bölümde; heyecan yine dorutaydı. Mucize Doktor dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için 13 Mayıs  2021 tarihinde yayınlanan Mucize Doktor 62. Bölüm full fox tv  tek parça kesintisiz izleme canlı youtube linki

Mucize Doktor 62. Bölüm izle

Mucize Doktor 62. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Mucize DoktorSon Bölüm fox Özeti:

Ali ve Muhsin, Doruk’un kafasındaki kurşunu çıkarmaya kararlıdır. Ama operasyonu kalıcı bir hasar vermeden tamamlamak imkânsız görünmektedir. Bu sırada bir salgın tehdidi hastanedeki bütün önlemleri maksimuma çıkarır ve Ali, Nazlı’yla yakınlaşma çabalarına hız verirken Ferman umutsuz bir vakayı üstlenir. Doruk bütün risklerine rağmen ameliyata alınır. Ama sonunda her şeyi değiştiren Ferman’ın fevri bir kararı olacaktır.

Mucize Doktor dizisinin konusu nedir?

Savant sendromlu deha Ali Vefa’nın en büyük hayali doktor olmaktır. Engeline ve karşılaştığı bütün önyargılara rağmen tıp fakültesini bitirmiş, stajını tamamlamış ve geriye sadece ihtisas yapmak kalmıştır. Yaşadığı taşra şehrinden ayrılır ve manevi babası Adil Erinç’in Başhekimi olduğu İstanbul Berhayat Hastanesi’nde Cerrahi Bölüm Asistanı olarak işe başlamak üzere yola çıkar.

Aşk acısı çeken Nazlı, Ali’nin yeni bir eve taşındığını ve kendini tamamen vakalara verdiğini öğrenir ve unutulduğunu hisseder. Bu sırada Ali’nin bambaşka bir derdi vardır; o da tuhaf, yeni komşusu Ezo’dur ve Ali ondan son derece rahatsızdır. Diğer tarafta yeni cerrahi şefi Ferda ve Ferman kendilerini tekrar bir cerrahi düellonun ortasında bulurlar. Bir vakanın Tanju’nun eski bir hastası olması işleri iyice karıştırır. Zaman süratle daralırken Nazlı, Ali’ye Ferman da Tanju’ya karşı doldukça dolar. Sonunda beklenen yüzleşmeler gerçekleşir. Ama bunların herkes için beklenmeyen sonuçları olacaktır.

Mucize Doktor dizisinde, abisinin ölümünden sonra babası tarafından evlatlıktan reddedilen, yetimhanede büyüyen savant sendromlu Ali'nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıkları anlatılıyor.

Mucize Doktor Oyuncular

Doktor Ali Vefa - Taner Ölmez
Ferman Eryiğit - Onur Tuna
Nazlı Gülengül - Sinem Ünsal
Beliz Boysal - Hazal Türesan
Kıvılcım - Özge Özder
Tanju Korman - Murat Aygen
Demir - Fırat Altunmeşe
Açelya - Hayal Köseoğlu
Selvi - Bihter Dinçel
Güneş - Korhan Herduran
Damla - Merve Dizdar
Adil Erinç - Reha Özcan