Aralık ayında Netflix dizi ve film platformunda yeni diziler, yeni filmler ve yeni sezonlar izleyiciler ile buluşacak. 220 milyon kullanıcıya sahip Netflix platformu dünyanın en çok tercih edilen dizi ve film platformu olma özelliğini taşıyor. Neredeyse her ay farklı bir dizinin yeni sezon bölümleri siteye eklenirken Aralık ayında birçok yapım siteye eklenecek. Birçok dizi ve filmi keyifle izleyen kullanıcılar için Aralık ayı yoğun geçecek. Yabancı dizilerin ve filmlerin yanında birçok Türk yapımı dizin ve filmin de platformda izleyiciyle buluşacağı Aralık ayında dizilerin yeni sezonları da gelecek.

Aralık ayında Netflix’e gelecek olan dizi ve filmler

Sıcak Kafa (Yeni Dizi)

Afşin Kum’un Sıcak Kafa adlı romanından uyarlanan dizi sadece iletişim yoluyla zihinden zihne geçerek yayılan bir salgını anlatıyor. Başrolünde Osman Sonant’ın olduğu dizi ilk yerli distopik dizi olma özelliğini taşıyor. Dizi de harika oyunculuklarıyla Haluk Bilginer, Şevket Çoruh, Gonca Vuslateri, Tilbe Saran, Hazal Subaşı, Emre Yıldırım, Kubilay Tuncer ve Zerrin Sümer var. Dizi 2 Aralık’ta seyirci ile buluşacak.

Rise of Empires: Ottoman: 2.Sezon (Yeni Sezon)

Osmanlı İmparatorluğu’nun İstanbul’un fethinden sonraki dönemini anlatan Rise of Empires: Ottoman 2.Sezon belgeseli seyircisiyle buluşmaya hazır.

29 Aralık’ta yayınlanacak.

Özel Ders (Film)

Başrollerini Bensu Soral ve Halit Özgür’ün paylaştığı dizide Azra gençlere yaşam ve ilişki koçluğu yapıyor. Azra’nın komşusu ile yaşadığı aşkı anlatan Özel Ders dizisi 16 Aralık’ta seyircisi ile buluşacak.

The Witcher: Blood Origin (Yeni Dizi)

Uzun zaman önce elflerin dünyasında yaşayıp dışlanmış yedi karakterin intikam mücadelesini anlatan fantastik dizi 25 Aralık’ta seyircisi ile buluşacak.

Treason (Yeni Dizi)

MI6 ajanının kariyeri oldukça iyidir fakat Rus bir casus ile bir araya gelmesi ise tüm hayatı değişir ve kariyeri günden güne kötüleşir. Bir gerilim dizisi olan Treason 26 Aralık’ta izleyicisi ile buluşacak.

Emily in Paris (Yeni Sezon)

İşi için Paris’e giden Emily’nin başından geçen komik anıları anlatan dizi yeni sezonuyla 21 Aralık’ta seyircisi ile buluşacak.

Pinokyo (Film)

Oscar ödüllü Guıllermo Del Toro hepimizin bildiği tahta bir kuklanın canlanmasını konu alan Pinokyo hikâyesini stop motion tekniği ile izleyicisine sunuyor. Film 9 Aralık’ta seyircisi ile buluşacak.

Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven (Film)

Bıçaklar Çekildi filminin devamı olan Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven filminde Dedektif Benoit Blanc, yeni şüphelilerin dâhil olduğu bir gizemi gün yüzüne çıkarmaya çalışıyor. Maceraların Yunanistan’da geçen film 23 Aralık’ta seyircisi ile buluşacak.

Beyaz Gürültü (Film)

Bir Amerikan ailesinin hayatını anlatan film 30 Aralık’ta seyircisi ile buluşacak.

Bardo, Bir Avuç Doğrunun Yalan Yanlış Güncesi (Film)

Meşhur bir gazeteci ve belgesel yapımcısı, rüyayı andıran içsel bir yolculuğa çıkarak geçmişi, bugünü ve Meksikalı kimliği ile hesaplaşıyor.

Film 16 Aralık’ta seyircisi ile buluşacak.

Mathilda Müzikali

Olağanüstü bir zekâya ve renkli bir hayal gücüne sahip olan Matilda, kaderini değiştirmek için cesaret dolu bir serüvene atılır. Müzikal 25 Aralık tarihinde seyircisi ile buluşacak.

Ateşböceği Yolu: 2. Sezon 1. Kısım

Yıllardır sıkı dost olan Kate ve Tully’nin hayatını anlatan Netflix dizisinde bu sezon neler yaşanacak? Dizinin yeni bölümleri 2 Aralık’ta seyircisi ile buluşacak.

Lady Chatterley'nin Sevgilisi (Film)

Mutsuz bir evlilik hayatı olan Leydi Chatterley malikanelerinde bekçilik yapan adamla aşk yaşamaya başlar. Yasak aşkı izleyeceğimiz film 2 Aralık’ta seyircisi ile buluşacak.

Alıce In Borderland: 2.Sezon (Dizi)

İlgiyle izlenen dizi ikinci sezonuyla geliyor. Arisu’nun gerçek dünyaya geri dönüp dönemeyeceğini göreceğimiz yeni sezon bölümler 22 Aralık’ta seyircisi ile bulıuşacak.

The Recruıt (Dizi)

CIA’de çalışmaya başlayan avukatın nasıl uluslararası casusluğun tehlikeli yüzünü gördüğünü anlatan dizi 16 Aralık’ta seyircisi ile buluşuyor.

Patron Bebek: Noel Sürprizi (Film)

Küçükten büyüğe birçok kişinin izlediği Patron Bebek yeni bir film ile geliyor. Noel Gecesi kendini Kuzey Kutbu’nda bulan Patron Bebek’in başına neler gelecek. Film 6 Aralık’ta seyircisi ile buluşacak.

Murdervılle: Noel Babayı Kim Öldürdü?

Noel'den nefret eden bir dedektifin Noel'i kurtarmak için bir cinayeti çözmek zorunda kalışını anlatan film 15 Aralık’ta seyircisi ile buluşacak.

Too Hot To Handle: 4. Sezon

Bir villada para ödülü için yarışan bekârları konu alan reality showun ilk 5 bölümü 7 Aralık’ta, son 5 bölümü ise 14 Aralık’ta seyircisi ile buluşacak.