Netflix'in sevilen yapımlarından olan Kulüp dizisinin yeni sezonu ne zaman yayınlanacak? Gökçe Bahadır konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Netflix yapımı olan Kulüp dizisinin üçüncü sezonu mu geliyor? Merakla takip edilen dizinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı merak konusu olmuşken, dizinin başarılı oyuncusu Gökçe Bahadır'dan açıklama geldi! Bu açıklamanın ardından dizinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı oldukça merak edildi. Peki Kulüp dizisi ne zaman yayınlanacak? Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Kulüp Dizisi 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?
Dizinin ilk iki sezonu 2021 senesinin sonlarına adeta damga vurmuştu. Etkileyici konusu ve başarılı oyuncu kadrosu ile dizinin her bir detayı merak edilenler arasına girdi. 1950'li yılların İstanbul'unu anlatan dizide olaylar Seferad Yahudisi Matilda ve kızı Raşel'in hayatını anlatmaktadır. Oldukça etkileyici ve eleştirel bir açıdan çekilen dizi, aynı zamanda tartışmalara da konu oldu. Dizinin bu tutumu ve oyunculukları ile ilk iki sezonunun sevilmesinin ardından üçüncü sezonunun ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Dizinin yapımcılarından bir açıklama beklenirken, konu ile ilgili ilk açıklama dizinin Matilda'sı Gökçe Bahadır'dan geldi.

Gökçe Bahadır Açıkladı!
Şu an TV ekranlarında başka bir dizide de yer alan Gökçe Bahadır, oldukça yoğun bir tempoya sahip olduğunu söyledi. Kulüp dizisi ile alakalı soruların yöneltilmesinin ardından ise dizi ile ilgili tüyolar verdi. Dizinin üçüncü sezonunun kesin bir şekilde olacağını söyleyerek sevenlerini mutlu eden Bahadır, çekimlerinin başlangıcı ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Şu an işlerinin oldukça yoğun olduğunu söylemesinin ardından Kulüp dizisinin çekimlerine de ilerleyen zamanlarda başlayacaklarını açıkladı. Bu açıklama dizinin yayınlanmasını bekleyen pek çok kişiyi mutlu etmeye yetti.

İşte Kulüp dizisi oyuncu kadrosu...

Kulüp Dizisi Oyuncu Kadrosu
Gökçe Bahadır - Matilda Aseo
Barış Arduç - Fıstık İsmet Denizer
Asude Kalebek - Raşel Aseo
Salih Bademci - Selim Songür
Fırat Tanış - Çelebi
Metin Akdülger - Orhan Şahin (Niko)
Suzan Kardeş - Orhan'ın annesi
Hülya Duyar - İsmet'in annesi
Merve Şeyma Zengin - Tasula
İlker Kılıç - Mordo
Sezer Arıçay - Hacı
Murat Garibağaoğlu - David
İştar Gökseven - Ali Şeker
Valeria Lakhina - Diana
Doğanay Ünal - Bahtiyar