Kısa bir süre önce yayınlanan Netflix yapımı olan Kuş Uçuşu dizisi, en çok beğenilen ve izlenilen dizilerin arasında yer aldı. Başrollerini Miray Daner ve Birce Akalay gibi başarılı oyuncuların paylaştığı dizide alınan başarı, gündem haline geldi. Dizinin ilgi çekici ve diğer yapımlara göre daha farklı olması dizinin izlenme sayılarını etkiledi. Diziyi izleyen kişiler tarafından da oldukça olumlu yorumların gelmesinin yanı sıra dizi hakkında merak edilenler de artmaya devam etti. Dizinin Netflix platformunda da en çok izlenilenler arasında yer almasının ardından diziyi kaç kişinin izlediği merak konusu oldu. İşte detaylar...

AVRUPA ÜLKELERİNDE EN ÇOK İZLENEN DİZİLER ARASINDA YER ALDI!
Netflix Türkiye yapımı olan bu dizi, 3 Haziran tarihinde yayınlandı. Yayınlandığı tarihten itibaren Netflix Türkiye'de 1 numaraya yükseldi. Bu başarının yanı sıra, Fransa ve Almanya'da en çok izlenenlerde 3. sıraya yerleşirken, İtalya'da da 4. sırada yerini aldı.

Uzun süredir 4. sezonu beklenen Stranger Things dizisi ile yakın bir tarihte yayınlanan Kuş Uçuşu dizisi, bu etkenlere rağmen dünya çapında sıralamada 4. oldu. Bu başarı dizinin yapımcıları ve oyuncuları tarafından büyük bir mutluluk ile kutlanırken, Türk yapımı olan bu dizinin dünya çapında başarı elde etmesi herkesi gururlandırdı. Dizi dünya çapında milyonlar tarafından izlendi.


 
Bu başarının parçası olan dizinin oyuncu kadrosunun yanı sıra dizinin oyuncuları da merak edildi. İşte dizi hakkında merak edilenler;

KUÇ UÇUSU OYUNCULARI VE KONUSU
Dizideki gerçekçi performansları ile konuyu izleyicilere ulaştıran oyuncular başlıca şu şekildeydi; Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, Burak Yamantürk, Defne Kayalar, İrem Sak.

Bu oyuncu kadrosunun dizide işledikleri konu oldukça ilgi çekiciydi. Diğer Türk dizi yapımlardan farkı konuşulan dizide, ünlü bir gazetecinin hayatını kıskanan stajyerin hayatı anlatılmaktadır. Stajyerin zekası ile mükemmel seviyede planlanmış oyunu tamamen ünlü gazetecinin hayatını elinden almak üzere planlanmıştır. Oldukça klasik gibi görünen bu plan bir süre sonra içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Sonuçları ise herkesi şaşırtırken, sürükleyici yapısı ile izleyiciler bölümleri çok kısa bir sürede tamamladığı dile getirdi.