Payitaht Abdülhamid 139.Bölüm full tek parça linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölümü 19 Şubat Cuma akşamı saat 20.00 itibariyletrt ekranlarına geldi. 

Başrollerinde Bülent İnal ve Özlem Conker gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Payitaht Abdülhamid bu hafta da izleyenlerde büyük heyecan meydana getirdi.

Payitaht Abdülhamid 138. Bölümde ne olmuştu?

Tahsin Paşa’nın ardından Serasker Rıza Paşa da Mithras örgütünün eline esir düşer. Sultan Abdülhamid, Hindistan üzerinden yaptığı hamle ile düşmana karşılık vermek ister. Abdülhamid’in emri ile gizli örgütün peşine düşen Eşref Aziz, vereceği mücadelede Şehzade Ahmet Nuri ile birlikte hareket eder. Haremdeki haini bulmaya çalışırlarken, Emsal’e gelen bir mektup Naime ve Aliye’yi şüphelendirir. Saliha herkese karşı koruduğu Emsal’in ihanet delilini görünce çaresiz kalır. Fatma Aliye’nin peşinde, ne yaptığını anlamaya çalışırken kendini zor bir durumda bulur.

Payitaht Abdülhamid 139.bölümü yayınlandı. 19 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Payitaht Abdülhamid dizisinin 139. bölüm tek parça linki…

Payitaht Abdülhamid 139. Bölüm izle

Payitaht Abdülhamid 139. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Payitaht Abdülhamid dizisinin 19 Şubatta ekranlara gelen 139. bölümünde neler oldu ?

İşte Payitaht son bölümün özeti:

Tahsin Paşa’nın ardından Serasker Rıza Paşa da Mithras örgütünün eline esir düşer. Sultan Abdülhamid, Hindistan üzerinden yaptığı hamle ile düşmana karşılık vermek ister. Abdülhamid’in emri ile gizli örgütün peşine düşen Eşref Aziz, vereceği mücadelede Şehzade Ahmet Nuri ile birlikte hareket eder.

Haremdeki haini bulmaya çalışırlarken, Emsal’e gelen bir mektup Naime ve Aliye’yi şüphelendirir. Saliha herkese karşı koruduğu Emsal’in ihanet delilini görünce çaresiz kalır. Fatma Aliye’nin peşinde, ne yaptığını anlamaya çalışırken kendini zor bir durumda bulur.

Payitaht Abdülhamid Hikayesi

Yeni yüzyıl başlarken acının, ümidin ve mücadelenin coğrafyasında son cephe açılıyor. Payitaht, en büyük savaşını veriyor. Sultan Abdülhamid, son iki yüzyıldır zafer kazanamayan Osmanlı'nın talihini değiştirmiş, Yunan harbini kazanmıştır. Cephede biten harp ise şimdi masada devam edecektir. Global Monarşi'nin veziri Parvus ise artık Abdülhamid'e karşı yüz yüze savaşacaktır. Hedef devlettir. Devleti ayakta tutan kıymetler baltalanmaktadır. Her kıymet bir sütun, her sütun çatıyı ayakta tutan bir güçtür. Abdülhamid ise devlet çatısını yıkmak isteyenlerin önündeki tek engeldir. Parvus, Abdülhamid'in düşmanlarını tek cephede birleştirecek ve Osmanlı'nın yıkılışı için yıllar sürecek planı başlatacaktır. Abdülhamid ise kalkınma hamleleriyle devleti büyük savaşa hazırlamaktadır, demir yolu hamlesinden  sonra yeni yüzyıl boyunca, uğrunda savaşlar verilecek neft (petrol) hamlesini başlatacaktır Abdülhamid... Osmanlı topraklarındaki petrol arazilerinin haritalarını çıkaran Abdülhamid, hammaddeyi elinde bulunduranın yenidünyaya yön vereceğini bilmektedir. Bu değerleri korumak için de var gücüyle savaşacaktır.

Parvus sağ kolu Marco’nun önderliğinde İstanbul’un her tarafına yayılmış ajanlarla Payitahtı bitirmek için uğraşırken Abdülhamid’in sıra dışı ve başarılı hafiyesi Murad, ekibiyle beraber onlara geçit vermemek için canları pahasına mücadele verecektir. Abdülhamid, Payitaht’ı korumak için savaş verirken hareminde kopan fırtınalardan habersizdir. Devleti ayakta tutan sütunlardan biri Hanedan-ı Osmanlı'dır. Hareme mazisinin intikamını almak için giren Firuze, düşmana Osmanlı Ailesine karşı açtığı savaşta yardım edecektir. Büyüleyici güzellikteki bu genç kadın, Bidar ve Seniha Sultan arasında bütün dengelerin yeniden alt üst olmasına neden olacaktır. Yeni yüzyıla girerken hakim olmak için savaşanlar, mahkum olmamak için direnenler arasında büyük bir savaş olacaktır. Bütün savaş Payitaht için, Payitaht'ın ortasında geçecektir. Payitaht Abdülhamid dizisi Kocaeli’nde Sekapark içinde dizi için özel hazırlanan dev platoda çekiliyor.

Payitaht Abdülhamid Eski Bölümlerde Neler Oldu?

Abdülhamid, Ahmet Nuri vasıtasıyla başka ihanet eden paşa olup olmadığını tespit etmeye çalışır. Ahmet Nuri Hechler’de gizli olan, masonlara büyük darbe vuracak evrakın peşindedir. Gizli deftere ulaşan Eşref Aziz, hem geçmişe dair hesaplaşmasını sonlandırmak, hem de oğlu Ali Osman’ı kurtarmak için Tatavlalı’nın izini sürer. Naime, Saliha Sultan’ın sarayda kalacağını öğrenince annesinin ağzından babasına mektup yazar, Abdülhamid böylece annesini affedip geri çağıracak, Saliha Sultan da saraydan ayrılmak zorunda kalacaktır. Fatma kardeşi Aliye’den iyice kuşkulanır. Saliha Emsal’in verdiği taktiklerle hünkarın gönlüne girmeye çalışırken, Abdülhamid’in önüne Bidar Sultan’ın mektubu gelir. Naime bu kez amacına ulaşacağından emindir.

Büyük Mason Locası unvanı ile toplanan masonlara Karaso’nun bir sürprizi vardır. Abdülhamid suikast ile karşı karşıya gelir. Karaso, aynı zamanda mason kardeşlerine bir mesaj verme niyetindedir. Karekin’in tren meselesinde Eşref’e karşı hazırlıklı gelmesi okları Tatavlalı’ya yöneltir. Tatavlalı Mika’dan, Eşref’in oğlu Ali Osman’a dair yeni bir emir alır. Saliha’nın gerçekten hastalanması Aliye ve Naime’nin planını alt üst ederken  görünenin arkasında başka bir tertip olduğunu anlayan Emsal Saliha’yı uyarır. Naime’nin gerçek yüzünü öğrenen Saliha, harekete geçer. Fatma kardeşinin hala Stefano’yla görüştüğünü görünce bir kez daha Stefano’nun karşısına çıkar. İkilinin tartışmasına müdahil olan kişi her ikisi için de sürpriz olur.

Payitaht Abdülhamid dizisi oyuncuları kimdir?

  • Bülent İnal (Abdülhamid)
  • Özlem Conker (Bidar Kadın Sultan)
  • Hakan Boyav (Mahmud Paşa)
  • Selen Öztürk (Seniha Sultan)
  • Saygın Soysal (Theodor Herzl)
  • Ezgi Eyüboğlu (Ahsen)
  • Can Sipahi (Şehzade Abdülkadir)
  • Bahadır Yenişehirlioğlu (Tahsin Paşa)
  • Gözde Kaya (Hatice Sultan)
  • Duygu Gürcan (Naime Sultan)
  • Eren Hacısalihoğlu (Kemalettin Paşa)
  • Ali Nuri Türkoğlu (Emanuel Karaso)
  • Kaan Turgut (Sabahattin)
  • Elif Özkul (Fehime Sultan)
  • İbrahim Kendirci (Yusuf)
  • Aydın Sigalı (Osman Paşa)
  • Fatih Sevdi (İzzet Paşa)
  • Taner Ertürkler (Selim Paşa)