Show Tv'nin aksiyon dizisi Ramo 26. bölüm yayınlandı. Adana'da çekimleri başlayan İstanbul'da devam eden dizide Ramo'nun suç dünyasında yükselişi anlatılıyor. Hikayesi ve karakterleri ile büyük ilgi uyandıran Ramo'nun yeni bölüm fragmanları ve son bölüm özetleri Ajanskamu olarak hazırladığımız haberimizde. Ramo son bölümünün ardından izleyiciler Ramo yeni bölümünün yayınlanacağı tarihi merakla bekliyor. Ramo 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Ramo 29. Yeni Bölüm 1 Ocak Cuma akşamı ekrana gelmiyor. Show Tv'de aynı saatlerde Eltilerin Savaşı adlı yerli film yayınlanacak!

Ramo 28. Son Bölümde Neler Oldu?

Fidan halasının intikamını almak isteyen Ramo’un önüne büyük engeller çıkar. Ramo’un tek hedefi Sibel’i Cihangir’in evinden almaktır. Cihangir’in hedefi ise bunu başarmadan Ramo’yu öldürtmek. Bunun için de Sibel’i kullanacaktır. İstanbul’da bütün ibreler Cihangir’e dönmüşken Yavuz’un gelişiyle her şey alt üst olur, ajanskamu'da yer alan dizi hikayesine göre, buna en çok öfkelenen de Ramo’dur. Fidan halasının intikamını almak isteyen Ramo’un önüne büyük engeller çıkar, Yavuz dokunulmazlık almıştır.

Ramo Eski Bölümlerde Neler Olmuştu?

Ramo, Hasan, Doğan ve Şahin, Fidan’ın ölümüne neden olan Yavuz’un peşine düşmüşlerdir. Ramo, Yavuz’u bulmak için hem Serdengeçtilerden hem de Cihangir’in kullandığı mesaj ağından yararlanmak ister. Cihangir de Yavuz’un Vasili’yle işbirliği yaptığını öğrenir ve adamlarını Yavuz’un peşine takar. Yavuz, dört bir yandan sıkışmıştır artık. Sibel de bütün enerjisiyle Ramo’ya yardım ediyordur. Ramo, Yavuz’u bulduğunda hiç beklemediği, çok büyük bir sürprizle karşılaşır.

Başta Ramo olmak üzere bütün aile katili bulmak için ant içer. Ramo en başta da Cihangir’den şüpheleniyordur. Mazhar da olup bitenden şüphelendiği için o da kendi yöntemleriyle hem Fidan’ın katilini hem de Vasili’nin mallarını yok edenleri arıyordur. Bir süre sonra Ramo ve Mazhar’ın yolu kesişir. Bu durum Ramo için hiç de hoş olmayacaktır. Diğer yandan Ramo’ya bu işlerden uzak duracağı sözü veren Sibel, önemli bir ipucu yakalayınca peşinden gitmek zorunda kalır. Peşinden gittiği ipucu Sibel’in başını çok büyük bir belaya sokar ve bu bela, Ramo için bir ölüm kalım meselesi olacaktır.

Ramo Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, Murat Yıldırım'ın 'Ramo' karakterine hayat verdiği adalet mücadelesinde Ramo en zirveye savaş açıyor. Dizide Murat Yıldırım dışında Esra Bilgiç, Olgun Şimşek, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Pelin Körmükçü, Efsane Odağ ve Sacide Taşener gibi önemli oyuncular yer alıyor.