Kanal D’nin dikkat çeken dizisi Sadakatsiz 18 yeni bölüm ekrana geldi.. Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un yer aldığı, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk’un uyarladığı ‘’Sadakatsiz’’de Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen ve Burak Sergen eşlik ediyor. Sadakatsiz yeni bölümleri ilk bölümünden itibaren Türk izleyicilerin en çok ilgi gösterdiği televizyon yapımlarından birisi oldu. Sadakatsiz yeni bölüm fragmanları ve Sadakatsiz son bölüm özetler Sadakatsiz 18. yeni bölüm Full tek parça linki sitemizde yayınlandı.

Sadakatsiz 18.Bölüm full izlemek için ilgili link  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü 17 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. 

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Sadakatsiz bu hafta izleyicileri adeta ekranlara kilitledi. 

Sadakatsiz 17. bölümde ne olmuştu?

Asya’nın uzaklaşması Volkan’ı hiç düşmediği kadar büyük bir çıkmaza sürüklüyor!

Asya’nın aldığı karar herkeste şok etkisi yaratırken Derin büyük bir zafer kazandığına inanır. Hicran ve Selçuk’u bir araya getiren kaçınılmaz yüzleşme, beklenmedik karşılaşmaların da habercisidir. Asya’nın uzaklaşması Volkan’ı hiç düşmediği kadar büyük bir çıkmaza sürüklerken, sonuçları herkes için sarsıcı olur. Derin Ali için çaba göstermeyi sürdürürken dengeleri bir kez daha değiştiren gelişme ne olacaktır?

İlgi çeken Sadakatsiz dizisinin 18. bölümü yayınlandı. 17 Şubat 2021 tarihinde yayınlanan Sadakatsiz dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Sadakatsiz dizisi 18. bölüm tek parça linki…

Sadakatsiz dizisi 18.bölüm izle

Sadakatsiz dizisi 18.bölümü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

17Şubat 2021 tarihinde yayınlanan Sadakatsiz dizisinin son bölümünde neler yaşandı?

İşte Sadakatsiz Dizisinin son bölüm özeti:

Sürpriz yüzleşmeler...

Asya’nın dönüşü ve Derin’e karşı kazandığı zafer, Derin’i sürpriz hamleler yapmaya iter. Ali’nin evden gitmesinin ardından büyük bir vicdan azabı yaşayan Volkan’ı bambaşka sorunlar beklemektedir. Yaşanan gelişmeler sürpriz yüzleşmelere zemin hazırlarken, ortaya çıkan hangi beklenmedik gerçek birden fazla kişinin hayatını kökünden değiştirecektir?

Sadakatsiz dizisinin konusu nedir?        

Asya başarılı bir doktordur. Kocası Volkan harika bir eş ve oğulları Ali’ye şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır. Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek… Volkan’ı, evliliğini ve mutlu sandığı yuvayı sorgulamaya başladığında karşısına çıkan her bir iz, onu bambaşka sonuçlara ulaştırır. Asya bu hikayenin kurbanı olmamak için ne gerekirse yapmaya hazırdır.

Sadakatsiz Oyuncu Kadrosu

Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık ve Selin Aydınlıoğlu, Sadakatsiz’de izleyici karşısına çıkacak.