Sadakatsiz Son Bölüm full tek parça canlı kesintisiz izleme youtube linki hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü 28 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. 

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Sadakatsiz bu hafta izleyenlerde büyük merak uyandırdı. 

Sadakatsiz 27. bölümde ne olmuştu?

Derin çaresizlik içinde kurtarılmayı beklerken, Asya’nın sabrı da gücü de günden güne azalmaktadır. Yaşanan gelişmeler Asya’yı geçmişe götürse de, alacağı kararlarla herkes için en doğru olanı yapmayı kafasına koymuştur. Derin’i bulmak için iz sürmeye devam eden Volkan, önemli bir gerçekle yüz yüze gelir. 

Gündeme bomba gibi düşen Sadakatsiz dizisinin 27.bölümü yayınlandı. Sadakatsiz dizisinin son bölümde; Asya, Derin'e yardım etmeye çalışıyor ancak Faruk'a yakalanıyorlar. 28 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Sadakatsiz dizisi 27. bölüm…

Kanal D ekranlarının severek izlenen dizisi Sadakatsiz’in 26. bölümü yayınlandı. 28 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Sadakatsiz dizisinin son bölümü yayınlandı. İşte Sadakatsiz dizisi son bölüm tek parça full kesintisiz canlı izleme youtube linki…

Sadakatsiz dizisi 27.bölüm Kanal d izle

Sadakatsiz dizisi 27.bölümü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Derin'i Asya mı kurtaracak?

Derin’den sonra Asya’nın da ortadan kaybolması gündeme bomba gibi düşerken, Gönül aldığı bir haberle derinden sarsılır. Soruşturmada kaydedilen gelişmeler Asya ve Derin’in bulunması yönünde yeni ipuçları ortaya çıkarırken, Volkan ipleri bir kez daha eline almaya kararlıdır.

Asya’yı karşısında bulmak Derin için bir kurtuluş şansı mıdır, yoksa iki kadın arasındaki büyük yüzleşmenin sonuçları beklenmedik bir başka felaketin mi habercisidir?

Sadakatsiz dizisinin konusu nedir?        

Asya başarılı bir doktordur. Kocası Volkan harika bir eş ve oğulları Ali’ye şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek aile, hep huzur ve mutluluk dolu bir hayat yaşamışlardır. Beyaz güller kadar saf bir ilişkidir Asya’nın gözünde yıllardır süren evlilikleri... Ta ki; Asya, Volkan’ın atkısındaki sarı uzun saç telini görene dek… Volkan’ı, evliliğini ve mutlu sandığı yuvayı sorgulamaya başladığında karşısına çıkan her bir iz, onu bambaşka sonuçlara ulaştırır. Asya bu hikayenin kurbanı olmamak için ne gerekirse yapmaya hazırdır.

Sadakatsiz Oyuncu Kadrosu

Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık ve Selin Aydınlıoğlu, Sadakatsiz’de izleyici karşısına çıkacak.