Show Tv Alev Alev 8. bölüm yayınlanıyor. Ay Yapım imzasını taşıyan yeni dizi Alev Alev, üç kadının bambaşka hikayelerle kesişen hayatlarına odaklanıyor. Başrol oyuncuları Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz’in olduğu ajanskamu.net'in gelişmelerini sizlere aktardığı Alev Alev yeni bölümleri ile izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Alev Alev 9. yeni bölüm tanıtımı yayında!

Alev Alev 9. yen bölüm 31 Aralık saat 20:00'dan sonra ekrana gelmedi. Show Tv'de Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel programı yayınlandı! Alev Alev yeni bölümün önümüzdeki hafta ekrana gelip gelemeyeceği sorusu yanıtını bulduğunda ajanskamu sitemizden takip edebilirsiniz. Dizilerin bir çoğu yeni yılla birlikte bir süre ara verdiler.

Alev Alev 8. Son Bölümde Neler Oldu?

Cemre akıl sağlığı raporu almak için karşısına çıktığı heyetin kararını beklerken, Çelebi'nin her şeyi altüst edecek planından habersizdir. Vergi borcu sonrası eve haciz gelme tehlikesi ile karşılaşan Ozan'ın başı, daha büyük bir belaya girer ajanskamu bölüm hikayesinde yer alan bilgiye göre Ömer'in vurulmasından sonra, Rüya ile Ömer'in kalpleri birbirine daha fazla kenetlenmeye başlar. Ali tarafından bıçaklanan İskender'in hastanede gözlerini açmasının ardından, Tomris ve Çiçek'i zor saatler beklerken, Ali'nin kaderi sonsuza dek değişmek üzeredir.

Alev Alev Eski Bölümlerde Neler Oldu?

Cemre'ye yardım etmekten vazgeçmeyen Ömer ve Ozan Çelebi'nin gücünü ne kadar kötüye kullanabileceğini yaşayarak öğrenecektir. Cemre için artık karşısında hiçbir engel yoktur. Cemre yeni bir hayat kurma yolunda ilk adımını atar ve akıl sağlığı raporu almak için hastaneden tarih alır. Her şeyin tam yolunda gittiğini düşündüğü sırada Çelebi Cemre'nin özgürlüğünü kazanmasına engel olmak için zekice bir plan yapar. Aşka inancını yitiren Rüya’nın kalbi Ömer sayesinde atmaya başlar. Çiçek, Ali'nin eve gelişiyle birlikte, Tomris'in tüm planını altüst edecek bir karar verir. Cemre'ye yardım etmekten vazgeçmeyen Ömer ve Ozan ise Çelebi'nin gücünü ne kadar kötüye kullanabileceğini yaşayarak öğrenecektir.

Çelebi'nin zekice hamlesinin ardından Cemre bir yol ayrımına gelmiştir. İskender'in Ömer'den alacağı intikam bu defa çok daha sert olur. Bülent, Çiçek ile Tomris'in zayıf noktalarını bulmuş ve onlara şok olacakları bir sürpriz hazırlamıştır. Rüya, Ozan ve Ömer, Cemre'nin destekçileri olarak Kayabeyli Ailesi'ne karşı güçlerini birleştirirken, Çelebi Rüya'yı hiç beklemediği yerden vurur. Yedikule Mahallesi beklenmedik olaylara gebedir. Çelebi'ye savaş açan Cemre sesini daha fazla insana duyurabilmek için çabalamaktadır. Ozan mücadelesinde Cemre'yi her zamanki gibi yalnız bırakmazken, ajanskamu bölüm hikayesinde yer alan bilgiye göre Cemre'nin bir destekçisi daha vardır. Rüya kuzeni Cemre ile arasını düzeltebilmek için her şeyi yapmaya niyetlidir. Çelebi karısının cüreti karşısında tüm silahlarını çekerken, Cemre'yi adeta nefessiz bırakacak hamleler yapar. Çiçek'in İskender'e attığı tokadın peşinden giden Bülent, Tomris'i günden güne daha fazla köşeye sıkıştırır. İskender ve Ömer arasında ise adeta bir savaş patlak vermek üzeredir. 

Alev Alev Dizisi Konusu

Değdiği tüm hayatları değiştiren alevler, bir yangının külünden yeşeren çiçekler… Kendini bulmanın, yola devam etmenin, adalet arayışı ve gerçek aşkın hikayesi…

Alev Alev Oyuncu Kadrosu

Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Zuhal Olcay