TRT’de, yönetim değişikliğiyle başlayan yapılanmanın ardından gelen atama kararlarına bugün bir yenisi daha eklendi. Star Haber’de görev alan deneyimli isim, TRT’ye transfer oldu.

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu’nda (TRT) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Prof. Dr. Ahmet Albayrak, Genel Müdürlüğe de Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı’nın atanmasıyla başlayan yenilenme süreci tüm hızıyla devam ediyor.

Kurumdaki atama kararlarına bugün bir yenisi daha eklendi. MedyaRadar’ın özel haberine göre Star Haber Merkezinde muhabir olarak görev yapan Tamer OskayTRT İstanbul Haber Müdürü olarak atandı.

‘‘YUVAM’ DEDİĞİM YERDEN AYRILIYORUM…’

Sosyal medya hesabından veda paylaşımında bulunan Tamer Oskay, “Bugün benim için çok zor bir gün. 10 yıl önce kapısından girdiğim, çok güzel insanlarla çalıştığım, çok güzel işlere imza attığım Doğun Yayın Grubu’na, Star Haber’e veda günüm. Bazen hayat yeni maceralara atılmak için fırsatlar sunar. Çok zor olsa da yuvanızı bırakmak zorunda kalırsınız. Ben de tam olarak bunu yaşıyorum. Yeni bir maceraya yelken atmak için ‘yuvam’ dediğim yerden ayrılıyorum. Başta Yönetim Kurulu Başkanımız Nermin Yurteri’ye, Genel Yayın Yönetmenim Nazlı Çelik’e, tüm değerli yöneticilerime ve sevgili çalışma arkadaşlarıma her şey için çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın…” ifadelerini not düştü.

İşte o paylaşım…

TAMER OSKAY KİMDİR?

Tamer Oskay 1983 yılında Van'da doğdu. Tecrübeli muhabir İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden 2006 yılında mezun oldu.

Tamer Oskay, meslek hayatına 2005 yılında Star Gazetesi'nde başladı ve 2007 yılında yeni bir oluşum olan 24 TV'ye geçene kadar burada görevine devam etti. 2009 yılında Sabah Gazetesi’ne transfer olan isim burada 3 yıl boyunca Polis - Adliye muhabirliği yaptı. Başarılı isim 2012 yılında ise Star TV'ye transfer oldu.

TRT İstanbul Haber Müdürü koltuğu, yeni dönemde, son olarak Star Haber Merkezi’nde muhabir olarak görev yapan Tamer Oskay’a emanet olacak.