Menajerimi Ara 21. yeni bölümü ekranlara gelecek. Star'da izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı Call My Agent uyarlaması Menajerimi Ara'da yaşanan gelişmeleri  Dizinin senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor. ‘Menajerimi Ara’ dizisi, oyuncu ve menajerlerin sinema sektöründeki hikayelerini konu alıyor. Menajerimi Ara son bölümü ve yeni bölüm fragmanlarını merak edenler haberimizi bir göz atabilir! Menajerimi Ara 21. yeni bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

Menajerimi Ara 21. yeni bölüm 17 Ocak Pazar akşamı Star'da yayınlanacak.

Menajerimi Ara 20. Son Bölümde Neler Oldu?

Kıraç’ın, Dicle’nin babası olduğu gerçeğini açıklaması Ego Ajans’ta bütün taşları yerinden oynatır. Mayda ve Beren’le yüzleşen Kıraç’ın tek sınavı ailesi değildir. Serkan’ın köşeye sıkıştırmasıyla Kıraç’ın ajanstaki geleceği tehlikeye girer. Yaşananlardan sonra herkesin büyük tepkisiyle karşılaşan Dicle, bir yandan babası Kıraç’ı ayağa kaldırmaya çalışırken diğer yandan kendisini de tehlikeye attığı büyük bir mücadeleye girer,Barış, bu mücadelede Dicle’nin en büyük destekçisi olur. Emir ise Dicle’yle ilgili fark ettiği gerçeklerin etkisiyle geleceğini belirleyecek bir adım atar. Feris’in içinde bulunduğu durum onu hayatta en büyük korkusuyla bir kez daha yüzleştirir. Herkes için yepyeni bir dönem başlarken Kıraç ve Dicle bir kez daha büyük bir sürprizle karşılaşacaktır.

Menajerimi Ara Eski Bölümlerde Neler Olmuştu?

Barış’la Dicle arasında yaşanan romantik yakınlaşma, onlar için yeni bir başlangıç gibi görünse de işleri o kadar kolay olmaz. Kıraç yılbaşı akşamı duyduğu haberi sindirmeye çalışırken, Serkan hiç vakit kaybetmeden Ego Ajans’ta yeni bir dönemi başlatır,  Feris ve Kıraç bir oyuncu ve bir yönetmenin eskiye dayanan küslüğünü çözmeye çalışırken, Dicle ise sürpriz bir çıkış yapar. Dicle’nin bu hamlesinden sonra işler iyice çıkmaza girer ve bunun bedeli Ego Ajans için ağır olur. Bütün hayatını değiştirecek bir teklif karşısında Emir’in bir seçim yapması gerekir. Kıraç’ın Serkan’la gizemli geçmişi adım adım peşinden gelirken, Kıraç sonunda hayatının en büyük hatasıyla yüzleşmeye karar verir. Kıraç’ın itirafı Ego’daki herkesi şoke ederken Dicle’yi de çok zor durumda bırakır.

Ego Ajans’ta durumlar kötüye giderken, Mayda’nın yapacağı hamleler ajanstaki bütün dengeleri değiştirir. Feris oyuncusunun ehliyet krizini çözmek için ilginç yöntemler denerken, Kıraç temsil ettiği senaristin yazdığı işleri satmak için sürpriz yollara başvurur. Bir marka, kampanya yüzü tercihlerinde Feris ve Dicle’yi rekabete sürükler ve bu durum Barış ve Emir’i de karşı karşıya getirir Bu kampanyanın sonucu, Barış ve Dicle arasında beklenmedik gelişmelere sebep olur. EGO Ajans’ın geleneksel yılbaşı partisi herkes için bir dönüm noktası olur. Beklenmedik olayların yaşandığı bu gecede, Dicle ve Barış yeni bir sayfa açarken, Kıraç hiç istemediği bir gerçekle yüzleşir.

Mayda’nın sürpriz isteği Ego Ajans menajerlerini zor durumda bırakır. Feris’in yapacağı hamleler her şeyi daha da karmaşıklaştırır. Çınar, oyuncusunu magazincilerin dilinden kurtarmak için çeşitli yollar ararken bir yandan iş ve aşk arasında bir seçim yapmak zorundadır. Barış ve Dicle arasında başlayan oyun iki taraf için de büyük gelişmelere sebep olur. Feris’in, Emir ve Dicle ile ilgili aldığı karar ise herkes için yeni bir dönemin başlangıcıdır. Kıraç ve Serkan arasında geçmişin gizemli sır perdesi aralanırken bu durum Kıraç’ı büyük bir çıkmaza sokar. Mayda’nın Dicle’nin babası ile ilgili öğrendikleri ise merak konusudur.

Menajerimi Ara Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

Dünyada yayınlanmaya başladığı günden bu yana büyük ilgi gören ‘Call My Agent’ isimli dizinin Türkiye uyarlaması olan ‘Menajerimi Ara’ dizisi ünlü oyuncular ve menajerlerinin dünyasını tüm açıklığıyla masaya yatırıyor. Dizide; İstanbul’a sinema sektöründe çalışmak için gelen Dicle’nin spot ışıklarının altında, ego savaşlarının, hırsların, şöhretin, paranın, umutların, büyük hayal kırıklıklarının bir arada yer aldığı, oyuncuların ve menajerlerin dünyasında var olma hikayesini izleyeceğiz.

Dizide Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi oyuncular rol alıyor.