Survivor'un son bölümde ünlüler takımından Çağrı ile gönüllüler takımından Poyraz arasında  yaşanan büyük kavga yarışmaya damga vurdu. Acun Ilıcalı'nın fragmanda açıkladığı üzücü haber ise olay oldu. Cemal Hünal'ın ardından Survivor Meryem'in de diskalifiye edildiği iddiaları ortalığı karıştırdı.

Dokunulmazlık ödülünü kaybettikten sonra ada konseyinde bir isim çıkaran Gönüllüler takımında Aleyna ilk eleme adayı oldu.

Konseyde diğer damga vuran an ise Çağrı ve Poyraz arasında oyunlarda yaşanan gerilimdi. 

 Ada konseyinde konuşan Çağrı, "Yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum. Market oyununda şöyle bir şey oldu devamlı bağırma vardı. Bir kişi tarafından özellikle. Bir noktada açlık, duygusal anımızdı. Bir anlık ağzımdan' 'yeter' diye bir şey ekledim. "Ağzımdan öyle bir şey çıktı. Asla kimsenin şahsına böyle bir şey olamaz. Bana her zaman ağabey diye hitap eden arkadaşımız 'Çağrı, Çağrı sen karışma' deyince bir anda gerildim" diyerek kendini savundu.

"Sen de artistlik yapma gözlüklü kolej çocuğunu oynama"

Poyraz ise, "Ben bu zamana kadar sevgi ve saygı çerçevesinden hiçbir zaman çıkmadım. Bu zamana kadar Çağrı ağabey dediğimiz Çağrı gelip de suratımızın dibine hakaret edip bağırırsa ağabey durumu kalmaz. Çağrı ağabey sakin ol dediğimde, 'Sen de artistlik yapma gözlüklü kolej çocuğunu oynama' dedi. Burada oyuncu olan ben değilim. Benim takımıma karşı da böyle saygısız kelimeler duymak istemiyorum" diye konuştu. 

Olaya Acun Ilıcalı son noktayı koydu ve Çağrı'ya uyarıda bulundu.

'Görüntüleri seyrettik' diyen Ilıcalı, "Şimdi Çağrı senin konu şu söylediğin kelime ağzından kaçmış olabilir. Fakat olayın ondan sonraki bölümünde seni çok agresif gördüm.Orada kontrolü kaybeden sensin gibi. O kelimeyi kullandıktan sonra orada bir özrün yok çok. Konu orada fazla uzamış. Biz o kelimeyi ettin diye sana uyarıda bulunuruz, fakat tansiyon çok yüksek" dedi.