Tv8 ekranlarında yayınlanan ve reyting sıralamalarında zirveyi diğer programlara bırakmayan Survivor'ın 2021 başladı. Ödül oyunları, dokunulmazlık oyunları ve sürprizleriyle ekranların en çok izlenen yarışması olan Survivor 2021'de rekabet ilk bölümden itibaren başladı. Ünlüler ve Gönüllüler takımları zor ada şartlarında ayakta kalarak 2021'in Survivor'ı olabilmek için çarpışıyorlar.

2021 Survivor'da 19 Ocak'ta Kim Elendi?

19 Ocak Survivor Türkiye'de Ünlülerden İlayda ve Gönüllülerden Sancakay'ın yanına birer eleme adayı daha katıldı. Bu isimler Dora ve Öykü oldu. (SMS birincilerinin verdiği isimler) Bu dörtlüden birisi adaya veda ediyor. Survivor Türkiye'den elenen isim Sancakay oldu! 

18 Ocak 2021 Survivor 8. bölümde gönüllüler ve ünlüler takımına dahil olacak 2'şer yeni yarışmacı takımlara katıldı. (Sergen, Baran, Bahar, Duygu) Yeni yarışmacıların da katılımıyla Survivor’da farklı bir ödül oyunu heyecanı yaşandı. Günün sonunda 10-9 skorla ödül oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu.

Survivor 2. Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?

Ünlüler ile Gönüllüler takımı yarışmacıları, dokunulmazlığı kazanmak ve eleme potasına girmemek için tüm performanslarını gösterdi. Soluksuz izlenen dokunulmazlık oyununda yarışmacılar arasında müthiş mücadeleler ekrana geldi. Son çeyreğe kadar iki takım arasında giden oyunda Ünlüler üstünlüğü ele geçirdi. Oyunun sonunda skoru 10-6 yapan Ünlüler takımı, Survivor 2. dokunulmazlık oyununu kazanan takım oldu.

Survivor Türkiye 2. Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor'ın 17 Ocak'ta yayınlanan 8. bölümünde Gönüllüler takımından Sancakay arkadaşları tarafından oy çokluğu ile eleme potasına gönderildi.

Survivor 1. Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2021'de 2. haftanın 1. dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı müthiş bir mücadele gösterdi. Oyuna damga vuran kişi ise Gönüllüler takımından 4 galibiyeti olan Yunus Emre Karabacak oldu. Günün sonunda 10-6 skorla dokunulmazlığı kazanan takım, Gönüllüler oldu. Takımına galibiyeti getiren Survivor Yunus, dokunulmazlık sembolünü takımı adına Acun Ilıcalı'dan aldı.

Survivor Türkiye 1. Eleme Adayı Kim Oldu?

Ünlüler takım yarışmacıları, potaya girmesini istedikleri kişinin adını yazdı. Sandıktan en çok adı yazılı çıkan İlayda, haftanın ilk eleme adayı oldu.

Survivor Market Oyununu Kim Kazandı?

Pirinç ve sıvı yağ erzak ödülünü kazanmak için iki takım da müthiş bir mücadele verdi. Günün sonunda ödüle kavuşan takım bayrak yarışında kazanan Ünlüler takımı oldu.

14 Ocak Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Ünlüler ve Gönüllüler'in kıyasıya mücadele ettiği Survivor Türkiye 2021 tüm hızıyla devam ediyor. 14 Ocak Perşembe günü yayınlanan Survivor 5. bölümde yeni bir ödül oyunu ve sonrasında 'Anlat Bakalım' oyunu oynanıyor. Survivor Ödül oyununu kazanan takımın kuru fasulye ve pilav yiyecek!

Survivor Türkiye'nin Perşembe yayınlanan bölümünde oynanan ödül oyununda İsmail'in son atışıyla ödülü Ünlüler takımı kazandı.

Keyifli ve eğlenceli anların yaşandığı Anlat Bakalım oyununu ise kazanan takım gönüllüler takımı oldu. Bu sonuçla gönüllüler takımı bisküvi ödülünü almış oldu.

Survivor 2021 Hangi Günler Yayınlanıyor?

Survivor Türkiye 2021 Pazartesi, Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar olmak üzere haftada 5 gün ekranlarda olacak!

SURVİVOR TAKIMLAR

Ünlüler Takımı: İsmail Balaban, Melis Sezer, Çağrı Atakan, Meryem Kasap, Hayrettin, Merve Aydın, Batuhan Karacakaya, Öykü Çelik, Cemal Hünal

Gönüllüler Takımı: Uğurtan Dora, Sancakay Ilım Morgül, Emin Günenç, Hanzade Durmuş Ofluoğlu, Yunus Emre Karacak, İlayda Şeker,  Yiğit Poyraz, Sena Özdemir, Ayşe Yüksel, Reşat Hacıahmetoğlu, Aleyna Kalaycıoğlu, Steven Salam