Teşkilat 1.Bölüm 2. Önizleme hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Teşkilat dizisinin ilk bölümü 7 Mart Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi. .

Başrollerinde Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Teşkilat bu hafta ilk ve yeni bölümüyle büyük beğeni topladı

Teşkilat dizisi konusu

Giderek yoğunlaşan bir şekilde yabancı istihbarat servislerinin operasyonlarına maruz kalan ülkemizde, Ankara'daki SİHA fabrikasına bir terör saldırısı düzenlenir. Saldırının yabancı istihbarat servisleri organizasyonu ile gerçekleştirildiği tespit edilir. Bu saldırıların üzerine MİT içinde çok gizli bir ekip kurulur. Bu ekip ülkesi için hayatlarından vazgeçerek saldırıların arkasındaki güçleri tespit edecek ve olağanüstü yöntemlerle ortadan kaldıracaktır.

Vatan sevgisiyle dolu 7 istihbaratçının kahramanlık öyküsünü anlatan yeni dizi Teşkilat’ın ilk bölümü yayınlandı.  7 Mart 2021 tarihinde yayınlanan Teşkilat dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Teşkilat dizisinin 1. bölüm tek parça linki…

Teşkilat 1. Bölüm izle Trt dizi izle

Teşkilat 1. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Teşkilat 1. Bölüm Özeti 

Bazı kahramanlar vardır; devlet onlarla yaşar, isimleri tarihe gömülür…

Teşkilat, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul ederek, kelimenin tam anlamıyla “yer altına” inen ‘yedi vatan sevdalısının’ mücadelesini, fedakarlıklarını, adanmışlıklarını ekrana getirecek.

Teşkilat dizisinde, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın olağanüstü deneyimleri bir senaryoya aktarılırken, Başkent Ankara’da uzun zamandır ilk kez bu büyüklükte bir prodüksiyonla dizi çekiliyor. Türkiye tarihinin gerçek olaylarına ve gerçek kahramanlarını konu alan dizide, bir ölüm-dirim savaşının, bazen bir ateş çemberinin içinde “kötü adamların” kim olduğu da çok konuşulacak ve tartışılacak.

Teşkilat dizisi oyuncuları kimdir?

TRT'den yapılan açıklamaya göre, yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği yapımın başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin yer alıyor.

Teşkilat dizisi Nerede Çekiliyor?

Dizi Ankara'da Gerçek mekanlarda çekiliyor.