Teşkilat 23.Bölüm TRT Full tek parça kesintisiz canlı izleme youtube linki  hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Teşkilat dizisinin yeni bölümü 14 Kasım Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle ekranlara geldi.

Başrollerinde Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Teşkilat son bölüm trt bu hafta izleyicilerden  büyük beğeni topladı. 

Teşkilat 22. bölümde neler oldu?

Kızı kaçırılan Zehra, kendini feda etmek için plan yapar. Yağmur'un kaçırılmasının ardından ekip kenetlenir ve dört koldan çalışmalara başlar. Ancak hiç beklemedikleri olaylar ekibi zor durumda bırakacaktır.

Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğrul'un başrollerini paylaştığı Teşkilat 23. bölümü tek parça olarak internete yüklendi. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat son bölüm full izle! İşte, Teşkilat son bölüm izleyebileceğiniz link...

Teşkilat 23. bölüm izle

Teşkilat 23. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

Teşkilat Son Bölüm Özeti: 

Ekip Yağmur’un kurtarılmasıyla mutluluk yaşarken Ebru’ya düzenlenen saldırının haberiyle sarsılır. Uzay, Ebru’nun ve bebeğin sağlığı için endişelenmektedir. Zorlu ve uzun bir ameliyatın sonucunda gelen acı haber herkesi derin bir üzüntüye boğar.

Saldırının failinin bulunması için tüm birimler seferber edilir. Hakkı elde edilen ipuçları sonucunda failin izini sürer ve öğrendiği gerçekle hayatının en zor kararını vermek zorunda kalır.

Boş durmayan Yıldırım ise yabancı büyükelçilerle yaptığı görüşme sonucunda Doğu Akdeniz’de Türkiye’yi köşeye sıkıştıracak yeni planı için harekete geçer.

Moskova’da Şirket yetkililerinin de katılacağı Doğu Akdeniz konulu gizli toplantının istihbaratıyla Ankara hareketlenir. Serdar ve Zehra bu toplantıya katılan kişilerden birini ele geçirmek için plan kurar.

Teşkilat dizisi konusu trt diz izle

Giderek yoğunlaşan bir şekilde yabancı istihbarat servislerinin operasyonlarına maruz kalan ülkemizde, Ankara'daki SİHA fabrikasına bir terör saldırısı düzenlenir. Saldırının yabancı istihbarat servisleri organizasyonu ile gerçekleştirildiği tespit edilir. Bu saldırıların üzerine MİT içinde çok gizli bir ekip kurulur. Bu ekip ülkesi için hayatlarından vazgeçerek saldırıların arkasındaki güçleri tespit edecek ve olağanüstü yöntemlerle ortadan kaldıracaktır.

Teşkilat dizisi oyuncuları kimdir?

Deniz Baysal Yurtçu
ZEHRA

Mesut Akusta
METE

Ezgi Eyüboğlu
CEREN

Tuncer Salman
HAKKI

Ezgi Şener
PINAR

Nihat Altınkaya
HULKİ

Serdar Yeğin
UZAY

Ahmet Uğur Say
GÜRCAN

Yavuz Bingöl
ADEM

Turgut Tunçalp
HALİT

Gürkan Uygun
YILDIRIM

Hakan Boyav
TÖVBEKAR