Teşkilat 6.Bölüm Fragmanı hızlı bir şekilde sitemizde yayınlanmıştır. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Teşkilat dizisinin yeni bölümü 11 Nisan Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Başrollerinde Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Teşkilat bu hafta yayınlanacak mı?

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Teşkilat’ın 6. bölümü yayınlandı. Vatan sevgisiyle dolu 7 istihbaratçının kahramanlık öyküsünü konu edinen Teşkilat dizisi 6. Bölümünde; Serdar’ın kimliğini açıklayıp kendisine evlenme teklif etmesiyle büyük şok yaşayan Ceren şok olur. İşte 11 Nisan 2021 Teşkilat 6 canlı izle...

Teşkilat 5. Bölümde ne olmuştu?

Patlayıcı yüklü minibüse hapsedilmiş Serdar’ın fazla zamanı yoktur. Uluslararası kamuoyunda Türkiye’yi zor duruma düşürecek bombalı saldırı gerçekleşmek üzeredir. Zehra, Pınar ve Hakkı ise Alman polisinin ablukası altında, bomba yüklü aracın uzaklaşmasını izlemek zorunda kalırlar! Mete Bey, karargahta olasılıkları değerlendirirken, saniyelerle yarışan ekip, Hulki’nin tehlikeli manevrası ile hem zaman kazanır hem de krizi önleyebilir!

Neo-Naziler ise planlarına sadık kalarak, Türkiye aleyhinde yayın yapan derginin önündeki protesto alanına gelirler. Esir tuttukları Serdar’ı da protestocuların arasında göstererek, herkesi havaya uçurma planları neredeyse tamamen gerçekleşir! Ancak, ekip üyeleri birbirinden ayrı düşse de olağanüstü bir mücadele vermeye devam ederler. Verilen mücadelede bir de kayıp verirler: Hulki Rainer’e, dolayısıyla da Fadi’ye esir düşer. O Almanya’da babası da yoğun bakımda hayat mücadelesi vermektedir. Ceren deşifre olduğundan şüphelenmektedir. Operasyonlardaki başarısızlığından dolayı Fadi’nin güvenini kaybetmiştir. Yolun sonuna geldiğini düşündüğü anda Serdar’ın kendisine evlenme teklif etmesiyle tüm dengeler değişir.

Vatan sevgisiyle dolu 7 istihbaratçının kahramanlık öyküsünü anlatan yeni dizi Teşkilat’ın ilk bölümü yayınlandı. 11 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan Teşkilat dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Teşkilat dizisinin 6 bölüm full kesintisiz  tek parça canlı izleme  linki…

Teşkilat 6. Bölüm trt canlı izle

Teşkilat 6. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Teşkilat dizisi son bölüm özeti: trt dizi izle

Ceren, Serdar’ın hamlesi karşısında şoke oluyor…

Serdar’ın kimliğini açıklayıp kendisine evlenme teklif etmesiyle büyük şok yaşayan Ceren, bu sürpriz hamle karşısında ne yapacağını bilemez. Yolun sonuna geldiğini düşündüğü bir anda gelen bu hamle karşısında bocalayan Ceren’e geçmişinden gelen gizemli bir isim yardım eli uzatır..

HULKİ’Yİ KURTARMAK İÇİN TÜM İMKANLAR SEFERBER EDİLİYOR…

En güvendiği elemanı Leyal’in ekip tarafından ele geçirilmesiyle Zayed Fadi köşeye sıkışır. Hulki ve Leyal’in takas edilmesi teklifini kabul etmek zorunda kalır. Ekip, takasın güvenli biçimde gerçekleşmesi için her adımı planlayarak olağanüstü bir hazırlığa girişir. Pınar ve Hakkı keşif amacıyla Kuzey Irak’ta belirlenen bölgeye doğru yola çıkarlar. Leyal’i takasın gerçekleşeceği bölgeye götüren Serdar ve Zehra ise yola beklenmedik sürprizlerle karşı karşıya kalır.

FADİ’NİN ŞEYTANİ PLANI EKİBİ KÖŞEYE SIKIŞTIRIYOR…

Fadi de takas için kendi planlarını yapar. Bölgedeki terör odakları ile işbirliğine giden Fadi, Leyal’i kurtardıktan sonra ortalığı kan gölüne çevirecek şeytani bir plan kurar. Ekip, kurulan tuzağın içinden Hulki’yi sağ salim çıkarmaya çalışırken kendilerini çok daha büyük bir tehdidin içinde bulur.

Teşkilat dizisi konusu trt diz izle

Giderek yoğunlaşan bir şekilde yabancı istihbarat servislerinin operasyonlarına maruz kalan ülkemizde, Ankara'daki SİHA fabrikasına bir terör saldırısı düzenlenir. Saldırının yabancı istihbarat servisleri organizasyonu ile gerçekleştirildiği tespit edilir. Bu saldırıların üzerine MİT içinde çok gizli bir ekip kurulur. Bu ekip ülkesi için hayatlarından vazgeçerek saldırıların arkasındaki güçleri tespit edecek ve olağanüstü yöntemlerle ortadan kaldıracaktır.

Teşkilat dizisi Nerede Çekiliyor?

Dizi Ankara'da Gerçek mekanlarda çekiliyor. 

Teşkilat dizisi oyuncuları kimdir?

TRT'den yapılan açıklamaya göre, yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği yapımın başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin yer alıyor.

trt dizi izle