Teşkilât dizisinin oyuncusu Ezgi Eyüpoğlu yeni bir dize ile ekranlarda olacak şu aralar Teşkilât dizisi sezon finali yaptığı ve yaz arasına girdiği bu aralarda, güzel oyuncu bir yaz dizisi ile yeniden tv karşısında olacak. Bu sezon sadece on dört bölüm ile ekranlarda olan Teşkilât dizisi ekibi ilk olmasına rağmen çok büyük başarı elde etti. 14 bölüm ile beraber sezon finali yapan dizinin başarılı olmasındaki en büyük pay Milli İstihbarat destekli bir yapım olmasıdır. Milyonları ekran başına toplayan dizide Ezgi Eyüpoğlu'da başarılı bir performans sergiledi 

Ezgi Eyüpoğlu'nun Yeni Rol Alacağı Dizisi

Teşkilât dizisinde ajan olarak rol alan başarılı oyuncunun hayat verdiği Ceren karakterini çok güzel bir şekilde canlandırdı. Şu sıralar yeni bir dizide rol alacağı haberi gelen oyuncunun Pastel Film tarafından hazırlanan Ölüm Bize Yakışır adlı dizide konuk oyuncu olarak rol alacağını bu dizede farklı kişilerin de yer aldığını belirtti.

Devrim Yalçın'ın yönetmenliğini üstlendiği Ölüm Bize Yakışır isimli dizide Teşkilât dizisinin başarılı ve güzel oyuncu Ezgi Eyüpoğlu' da yer alacağını bilgisini geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş kulis bilgileri doğrultusunda Yeni yaz dizisinde yer alacak isimleri şu şekilde duyurdu, yer alacak olan isimler İlayda Alişan, Hazal Şubaşı ve Ceren Moray da yeni yaz dizisinde yerini alacak.

Teşkilât Dizisi Bu sezon Başarısı

İlk sezon olmasına rağmen büyük ilgi gören dizi güçlü kadrosu ve başarılı hikayesi ile dizi severlerin ilgisini çekti.

Dizide çok başarılı olan oyunculardan olan kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Ezgi Eyüpoğlu, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Ugur Say ve Yavuz Bingöl yer aldı.