Tövbeler Olsun 22. bölüm yayınlandı. TRT 1 aile komedisi Tövbeler Olsun yeni bölümler ile evlere konuk oluyor. Pazar akşamları izleyicisiyle buluşan Tövbeler Olsun dizisinin jenerik müziği, usta sanatçı Mazhar Alanson imzasını taşıyor. Yeni aile komedisi olarak dizi severlerin beğenisine sunulan, kamauajans'ın gelişmelerini aktardığı Tövbeler Olsun son bölümde, Tövbeler Olsun yeni bölüm tanıtımlarını takip etmek isteyenler haberimizi inceleyebilirler. Tövbeler Olsun 23. yeni bölüm fragmanı ekrana geldi.

Tövbeler Olsun 22. Son Bölümde Neler Oldu?

Anıl ile ilgili bildiği gerçeği Namzet'e söyleyen Ertan yüzünden ortalık fena halde karışacaktır. Anıl'ın kızıyla parası için evlenmek istediğini düşünen Namzet ise Nazmiye’nin büyük tepkisiyle karşılaşır. Söylenenlere inanmayan Nazmiye, babasına ve Ertan'a karşı cephe alır. Kızını üzmeden bu sorunu çözmenin yollarını arayan Namzet ise Ertan'ın önerisiyle Anıl'dan 'Evlilik Sözleşmesi'ne imza atmasını isteyecektir. Öte yandan Latife, Buğra ve Aylin'in düğünü için hazırlıklara başlar. Bu arada Latife'nin gelinlik için anlaşmak istediği ünlü modacı Aleyna işlerin daha da karışmasına sebep olacaktır.  Bir çuval altınla birlikte hayatı değişip holding'e terfi eden Kazım'ı ise zorlu bir sınav beklemektedir. Altın dolu çuvalını kaybeden Kazım, Enişte ve Sinan ile birlikte çuvalı bulmak için her yolu deneyecektir.

Tövbeler Olsun Eski Bölümlerde Neler Olmuştu?

Nazmiye’yi Anıl'a isteyeceği sırada Namzet'in planıyla neye uğradığını şaşıran Osman öfke içindedir. Namzet ve Osman büyük bir kavgaya tutuşur. Nazmiye'nin evlenmesine engel olmak için her yolu deneyen Namzet ise en sonunda pes eder ve Nazmiye ile Anıl nişanlanır. Öte yandan Osman ise Aylin'i Buğra'ya istemeye hazırlanan Namzet'e zor anlar yaşatacaktır. İstanbul'a geri dönen Enişte ise bambaşka planların peşindedir, Define bulmak için çalışmalar başlatan 'Enişte' şans eseri Namzet'in altınlarına ulaşacaktır. Anıl ve Nazmiye’nin aşklarına engel olmaya kararlı olan Ertan ise aradığı fırsatı nihayet yakalar. Ertan, Anıl ile ilgili öğrendiği bu bilgiyi Namzet'e söylemeye karar verir.

Aylin'i Buğra'ya istemeye hazırlanan Namzet tam bu sırada Osman'ın Nazmiye’yi Anıl’a istemesiyle neye uğradığını şaşırmıştır. Durumu bir türlü kabullenmek istemeyen Namzet, Osman'ın anlattıklarına inanmaz. Çok geçmeden Nazmiye'den durumun ciddiyetini öğrenen Namzet; yine de kolay kolay bu evliliğe razı olmayacaktır. Anıl ve Nazmiye’yi birbirinden uzak tutmak için planlar yapmaya başlayan Namzet bu konuda pek başarılı olamaz,  öte yandan Aylin'le evlilik planları yarıda kalan Buğra bu duruma daha fazla dayanamaz ve tüm mahalleye aşklarını ilan eder. Nihayet büyük gün gelip çatar. Osman, Namzet ‘in tüm engellemelerine rağmen Nazmiye'yi Anıl'a istemek için harekete geçer. Fakat bu büyük günde Namzet ‘in Osman için hazırladığı büyük bir sürpriz  vardır.

Tövbeler Olsun Konusu ve Oyuncu Kadrosu

"Tövbeler Olsun", başarılı ama "pinti" bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holding'in patronu Namzet Horanta'nın, pintilikten cömertliğe giden büyük değişimini konu ediniyor. Dizide, Namzet'in "hatme çiçeğim" diye sevdiği karısı Latife, kızı Nazmiye, oğulları Sinan ve Buğra'nın bu değişimden nasıl etkilendiği, değişim sayesinde eski ortağı ve en büyük düşmanı olan Osman ile hayat çizgilerinin kesişmesi gibi kimi düşündüren, daha çok da güldüren olaylar zinciri yaşanıyor. senaryosunu Haluk Özenç, Oktay Berber, Cankut Okutur ve Hüseyin Kaçan'ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal yer alıyor.