Gönül Dağı 12. yeni bölüm ekrana gelecek! TRT 1 yeni bir dizi ile daha izleyenleri buluşturdu. Gönül Dağı adlı dizide küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının hikayesi anlatılıyor. 

Gönül Dağı 12. yeni bölüm fragmanı son bölümün arkasından yayınlandı.

Gönül Dağı 12. Bölüm Fragmanı yeni bölüm için izleyenlerde büyük merak uyandırdı

Gönül Dağı Eski Bölümlerde Neler Oldu?

Halime ve Gülsüm, Taner ve Dilek’in aşk yaşadığını öğrendikten sonra her ikisi de evlatlarını korumak için onlarla ciddi bir konuşma yaparlar. Cemile’nin rahatsızlıklarından şüphelenen Döndü, onun hamile olduğunu düşünmeye başlar. Muammer’e dede olacağı müjdesini verir... Hüseyin, Muammer’in dede olacağını öğrenince karşı atağa geçer ve ondan önce dede olmak için Ramazan’ı evlendirmeye karar verir bölüm hikayesine göre Günışıl ile beraber Ramazan’a kız aramaya başlarlar... Tüm bu olanlardan habersiz olan Ramazan, Asuman’ı yeniden müzikle barıştırmanın derdine düşmüştür ama onu bir sürpriz beklemektedir. Ciritçi Abdullah ve Serdar’ın çıktığı uzun yolculukta Serdar kendi adına paylar çıkarmaya başlayacaktır. Taner ve Dilek’in aşkını reddeden Halime ve Gülsüm bu aşkı bitirmek için gayrete düşecekler.

Uçağın patentini çaldıran Taner’in bütün hayalleri yıkılmıştır. Derin bir umutsuzluk içinde çıkış yolu ararken Ciritçi Abdullah imdadına yetişecektir. Babasının Taner’e bıraktığı ses kayıtlarını ona verecektir. Taner ve amcaoğullarına bu zorlu süreçte en büyük destek Dilek’ten gelir. Patenti geri alabilmek için dava açmaya hazırlanırlar. Zeynep bu dava sürecini yönetir. Stajyer olarak çalıştığı hukuk şirketi üzerinden patenti çalan kişiyi bulur. Bu bilgiyle beraber herkes büyük bir şok yaşayacaktır. Öte yandan Kırşehir’de bir ses yarışması düzenlenecektir. Asuman, babasından ötürü bu yarışmaya katılamamaktadır. Ramazan, amcaoğullarının desteğini alarak Asuman’ı bu yarışmaya götürmek için bir plan yapar. Ancak bu planı yanlış anlayan kasabalı Ramazan’ın Asuman’ı kaçırdığını düşünür ve şenlik başlar...

Uçağın çalınması sadece Taner ve amcaoğullarını değil, tüm kasabayı derinden üzmüştür. Tüm kasabalı elbirliğiyle uçağı aramaya koyulurken herkesin aklında tek bir soru vardır: Uçağı kim çaldı? Dilek’e henüz duygularını açamayan Taner, bu sefer kararlı bir şekilde aşkını ilan etmeye karar verir. Asuman’ın Ramazan’a kendini affettirebilmek için yapacağı büyük sürpriz dikkat çekerken bölüm hikayesine göre ortadan kaybolan Sefer’in büyük sırrına Zahide şahit olacak. “Taner ve Dilek, uçağın uçmasıyla beraber ilişkilerinde yeni bir sayfa açmışlardır. Artık geriye Taner’in Dilek’e duygularını açması kalmıştır. Taner tıpkı çocukluğundaki gibi tren yolu kenarında Dilek’le patates yemek için sözleşir. Taner duygularını Dilek’e açabilecek midir? Bu arada Hüseyin ve Muammer, sakladıkları paraların çalındığını öğrenirler. Her ikisi de bu işin peşine düşünce paralarının uçak için alındığını öğrenirler. Her konuda zıtlaşan bu iki kardeş bu sefer birleşirler ve uçağa el koyarlar. Taner ve amcaoğulları, uçaklarını geri almaya çalışırlar. Ancak Hüseyin ve Muammer uçağı çoktan satılığa çıkarmıştır. Öte yandan Sefer’le ilgili önemli bir gerçeği öğrenen Zahide, Sefer’le içinde bulundukları durumu konuşmaya karar verir. 

Gönül Dağı Konusu ve Oyuncuları

Gönül Dağı, izleyenleri derinden etkileyecek güçlü öyküsü, Anadolu’nun güzelliklerini sergileyen muhteşem görüntülerinin yanı sıra usta oyuncu kadrosuyla da göz doldurmayı planlıyor. Bozkırda hayallerinin peşinden koşarak tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin öyküsünü anlatan Gönül Dağı, Anadolu’nun eşsiz güzellikleriyle dolu Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekiliyor, kamauajans dizi bilgilerine göre Gönül Dağı'nda Berk Atan, Gülsüm Ali İlhan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüpoğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün.