Tövbeler Olsun 22. yeni bölüm ekranlara gelecek. Proje tasarımı Hasan Kaçan'a ait olan, yönetmen koltuğunda Serdar Akar'ın oturduğu dizinin yapımcılığını Mustafa Fener üstleniyor, kamuajans'ın takip edip haberleştirdiği Tövbeler Olsun dizisinin başrollerinde Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can gibi oyuncular yer alıyor. Tövbeler Olsun yeni bölümlerinde izleyenler eğlenceli dakikalar yaşıyor. Tövbeler Olsun 22. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı!

Tövbeler Olsun 22. yeni bölüm 17 Ocak Pazar akşamı ekrana geliyor.

Tövbeler Olsun 21. Son Bölümde Neler Oldu?

Nazmiye’yi Anıl'a isteyeceği sırada Namzet'in planıyla neye uğradığını şaşıran Osman öfke içindedir. Namzet ve Osman büyük bir kavgaya tutuşur. Nazmiye'nin evlenmesine engel olmak için her yolu deneyen Namzet ise en sonunda pes eder ve Nazmiye ile Anıl nişanlanır. Öte yandan Osman ise Aylin'i Buğra'ya istemeye hazırlanan Namzet'e zor anlar yaşatacaktır. İstanbul'a geri dönen Enişte ise bambaşka planların peşindedir,  Define bulmak için çalışmalar başlatan 'Enişte' şans eseri Namzet'in altınlarına ulaşacaktır. Anıl ve Nazmiye’nin aşklarına engel olmaya kararlı olan Ertan ise aradığı fırsatı nihayet yakalar. Ertan, Anıl ile ilgili öğrendiği bu bilgiyi Namzet'e söylemeye karar verir.

Tövbeler Olsun Eski Bölümlerde Neler Olmuştu?

Aylin'i Buğra'ya istemeye hazırlanan Namzet tam bu sırada Osman'ın Nazmiye’yi Anıl’a istemesiyle neye uğradığını şaşırmıştır. Durumu bir türlü kabullenmek istemeyen Namzet, Osman'ın anlattıklarına inanmaz. Çok geçmeden Nazmiye'den durumun ciddiyetini öğrenen Namzet; yine de kolay kolay bu evliliğe razı olmayacaktır. Anıl ve Nazmiye’yi birbirinden uzak tutmak için planlar yapmaya başlayan Namzet bu konuda pek başarılı olamaz, öte yandan Aylin'le evlilik planları yarıda kalan Buğra bu duruma daha fazla dayanamaz ve tüm mahalleye aşklarını ilan eder. Nihayet büyük gün gelip çatar. Osman, Namzet ‘in tüm engellemelerine rağmen Nazmiye'yi Anıl'a istemek için harekete geçer. Fakat bu büyük günde Namzet ‘in Osman için hazırladığı büyük bir sürpriz  vardır.

Namzet, mahallede açtığı yeni dükkanıyla Osman'la komşu olmuştur. Aralarındaki husumetin giderek artması yüzünden Buğra zor bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. Babası ve Ustası Osman arasında kalan Buğra seçimini yapar. İçinde bulundukları çıkmazdan kurtulmak için artık kararlıdır. Buğra, Aylin’e evlenme teklifi edip hem sevdiğine kavuşmaya hem de Osman ve Namzet arasındaki kavgayı bitirmeye kararlıdır,  Namzet'in herkesten gizlediği altınları ile ilgili planları vardır. İstemeden de olsa Namzet'in sırrını öğrenen Kazım'ı ise zorlu bir süreç beklemektedir. Tüm bunlar olurken Nazmiye, Anıl’ın istifa haberi ile sarsılır. İstanbul'u terk etme kararı alan Anıl'ı ise büyük bir sürpriz beklemektedir. Aylin ve Buğra’nın birlikte kaçacaklarını düşünen Latife ve Hülya ise beklenmedik bir şekilde olaylara dahil olur.

Namzet' e olan öfkesi dinmeyen Osman, tüm bunların üzerine bir de Aylin'in Buğra ile ilişkisi olduğunu öğrenir. Osman kendisinden gizlenen bu gerçeğin etkisiyle şoka girmiştir. Namzet ise elindeki gizemli anahtarla ilgili planlar peşindedir. Horanta Holding'de yaşanan durumlar ise Latife'yi zorlu bir tasarruf sürecine sokar. Bu defa tasarruf konusunda  Namzet' e zor anlar yaşatan kişi Latife olacaktır. Osman, Buğra ve Aylin aşkını öğrenmesiyle birlikte Hülya ile iş birliği yapacak ve Buğra’yı büyük bir sınavdan geçirecektir. Şirketi yeniden kazanmaya çalışan Nazmiye ise bir yandan Ertan ile birlikte planlar yaparken, diğer yandan da Anıl ile iş birliği yapmak zorunda kalacaktır. Tüm bunlar olurken Osman'ın mahallesine iyice yerleşen Namzet, bu defa da beklenmedik bir şekilde Osman'a komşu olmaya hazırlanmaktadır, holding'e el koyulduğunu Aylin'den öğrenen Latife soluğu Namzet ‘in yanında alır. Namzet ise yaşadıklarıyla ilgili Osman'ı suçlamaktadır. Nazmiye ise şirketin başına gelenlerden Anıl'ı sorumlu tutar. Eda ve Anıl'ın geçmişten gelen arkadaşlıkları Nazmiye'nin şüphelerini daha da arttırmıştır. Namzet'e yardımcı olmayı aklına koyan Nazmiye Eda ve Anıl'ı konuşturmak için Ertan'la iş birliği yapar. Fakat Ertan işlerin daha da karışmasına sebep olacaktır. Tüm bunlar olurken Namzet, Osman'ın mahallesinde yeni bir iş kurmaya kalkışır. Bu durum ise Osman'ı kızdıracak ikili arasında ipler yine gerilecektir. Namzet'e olan öfkesi giderek artan Osman'ı ise Horanta ailesiyle ilgili kötü bir sürpriz daha beklemektedir.

Tövbeler Olsun Konusu ve Oyuncu Kadrosu

"Tövbeler Olsun", başarılı ama "pinti" bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holding'in patronu Namzet Horanta'nın, pintilikten cömertliğe giden büyük değişimini konu ediniyor. Dizide, Namzet'in "hatme çiçeğim" diye sevdiği karısı Latife, kızı Nazmiye, oğulları Sinan ve Buğra'nın bu değişimden nasıl etkilendiği, değişim sayesinde eski ortağı ve en büyük düşmanı olan Osman ile hayat çizgilerinin kesişmesi gibi kimi düşündüren, daha çok da güldüren olaylar zinciri yaşanıyor.  senaryosunu Haluk Özenç, Oktay Berber, Cankut Okutur ve Hüseyin Kaçan'ın kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü ve Duru Baykal yer alıyor.