Doğduğun Ev Kaderindir'in 26. bölümü yayınlanıyor. Tv8'de Çarşamba akşamları yeni bölümleri ile saat 20:00'da ekrana gelen, Demet Özdemir'in Zeynep, İbrahim Çelikkol'un Mehdi karakterleriyle başrolleri paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yapımcısı OGM Pictures. Doğduğun Ev Kaderindir Son Bölüm yeni bölüm fragmanları ve son bölüm özetleri haberimizde! Doğduğun Ev Kaderindir 27. yeni bölüm tanıtımı henüz yayınlanmadı.

Doğduğun Ev Kaderindir 27. yeni bölümü 6 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelecek mi sorusu henüz yanıtlanmadı. Yeni yılla beraber birçok dizi çekimlerine ara verirken Doğduğun Ev Kaderindir bu kervana katılacak mı sorusu cevabını bulduğunda ajanskamu içeriğimizden takip edebilirsiniz.

Doğduğun Ev Kaderindir Son Bölümde Neler Oldu?

Savaş, Zeynep'i aramak için Barış'a destek oldu. Mehdi tarafından kaçırılan Zeynep, onun hiç görmediği bir yüzüyle karşı karşıya kalmıştır. Mehdi tüm sağlıklı düşünebilme yetisini kaybeder. İnanmak ve tutunmak istediği tek şey Zeynep’in sevgisidir ama bunun için Zeynep’in kendisini bile yok sayacak hale gelmiştir. Zeynep’in kaçırılmasıyla deliye dönen Barış, onu koruyamadığı için vicdan azabı çekerken Zeynep’in bulunması için varını yoğunu ortaya koyar. Bu sırada en çok yardımı da Savaş’tan görecektir. Savaş sosyal medyanın gücünü kullanarak herkesi yardıma çağırır. İki kardeşin Zeynep’i bulabilmek için gösterdikleri dayanışma aralarındaki sevgi bağını da su yüzüne çıkarmaya başlar. Yaşananlar nedeniyle Zeynep’in de Mehdi’nin de evi yangın yerine döner. Sakine suçluluk duygusuyla Nermin çaresizlikle boğuşurken Benal büyük bir sürprizle kapılarına dayanır. Cemile endişeden deliye döner. Kardeşi hakkındaki gerçekleri görmekte zorlanır ve bu durum Nuh’la aralarına gerginlik tohumları ekmeye başlar. Zeynep yaşadığı travmanın şokuyla mücadele ederken gelen doğum günü sürpriziyle tekrar gülümsemeye çalışır. Cemile’nin kafasında ise Mehdi’nin hayatını tekrar yoluna sokması için başka planlar vardır.

Müjgan’ın ölümü ile herkes sarsılır. Cemile acısı ile yüzleşmekte zorlanırken, Nuh onun yanında olmaya çalışır. Ablasının ölümü ile iyice yıkılan Mehdi’ye ise Zeynep destek olur. Aralarındaki sorunlar görmezden gelen Zeynep Mehdi’ye destek olmak ister. Ancak Mehdi yeniden yanlış sonuçlar çıkarır. Mehdi yaşadığı yıkımın etkisindeyken, Nermin ve Barış işe yeni bir sırrın peşine düşer. Bunu öğrenen Zeynep ise kimsenin beklemediği bir karar alır. Bu karar Mehdi’nin de hayatını etkileyecektir.

Doğduğun Ev Kaderindir Konusu

'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun çok okunan kitabı Camdaki Kız’dan esinlenerek televizyona uyarlandı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi ve Zeynep’in zorlu aşk efsanesi izleyicisi karşısına çıkarılıyor. Çocukken büyük acılar çeken Mehdi ve Zeynep zorlu bir hayat mücadelesi içindedir ve ikisinin de ruhları yıllar geçse de çocukken aldıkları yaralarla doludur. İki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır.

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi Oyuncuları ve Dizideki Rolleri

Demet Özdemir (Zeynep) 

İbrahim Çelikkol (Mehdi)

Ali Oğuz Şenol (Tolga)

Engin Hepileri (Faruk)

Sinan Demirer (Bayram)

Kazım Sinan Demirer (Bayram)

Nail Kırmızıgül (Ekrem)

Naz Göktan (Emine)

Nurşim Demir (Zeliha)

Senan Kara (Nermin)

Zeynep Kumral (Müjgan)

Zuhal Gencer Erkaya (Sakine)

Doğduğun Ev Kaderindir Eski Bölümlerde Neler Olmuştu?

Uzaklaştırma kararı Mehdi’yi derinden etkiler. Zeynep’e ulaşamıyor olmanın öfkesi onu arka arkaya yapacağı hatalara sürükleyecektir. Mehdi’nin verdiği tepkiyle sarsılan Zeynep ise güvende olmamanın yarattığı korkuyla Barış’a sığınır. Bu sayede de Barış’ın hayatının bambaşka bir yönünü keşfetme şansı yakalar. Barış, Zeynep’e yardım etmek için evinin kapılarını açtığında aslında Zeynep’in de ona yardım edebileceğini görür. Zeynep o evde hiç ummadığı yepyeni bir arkadaş edinecektir. Mehdi’nin ortadan kayboluşuyla hem Mehdi’nin hem de Zeynep’in ailesi paniğe sürüklenir. Cemile olanlar için Zeynep’i suçlarken Nermin ve Sakine de başka bir hesaplaşma içindedir. Sonunda Sakine o güne kadar inkar ettiği Mehdi’nin öfkesini kendi gözleriyle görerek ilk pişmanlığını yaşar. Mehdi ailesini de polisleri de umursamadan kararlılıkla kendine bir plan çizer. Ne pahasına olursa olsun kendini Zeynep’e anlatmaya kararlıdır. Bu durum Mehdi’yi hiç tahmin etmediği karanlık bir rotaya sokacaktır.