FOX TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan ve her bölümü ile olay yaratan Yasak Elma dizisi sezon finali ile kısa bir ara verdi. Dizinin yakın takipçileri Yasak Elma 5. sezonunu merak içerisinde beklemeye başlarken yeni gelen ve diziden çıkan oyuncuları da merak uyandırmaya başladı.

Her bölümü olay yaratan Yasak Elma dizisine gelen yeni oyuncular izleyenleri oldukça heyecanlandırırken Ender, Yıldz ve Şahika’nın entrikaları hayranları adeta ekranları başına bağlıyor. Buna istinaden Yasak Elma sadece yeni olan 5. sezonunda değil 6. sezona kadar gidebileceği rahatlıkla görülebiliyor.

Yasak Elma 5. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Yasak Elma dizisi son gelen reytinglerle beraber büyük bir çıkışa geçerken aslında yeni sezon sinyallerini de vermişti. 10 Mayıs Pazartesi gününde 110. bölümle sezon finali yapan Yasak Elma dizisi 5. yeni sezonunun 2021 Eylül ayında başlaması bekleniyor.

Yasak Elma dizisinden daha önce 2020 Ekim ayında Talat Bulut, Gökhan Alkan, Barış Kılıç, Doğaç Yıldız ve son olarak Buçe Buse Kahraman yapımdan ayrılmıştı.

Yasak Elma dizisinde Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade ile Cansu karakterini canlandıran Nilperi Şahinkaya’da yapımdan ayrılan isimler oldular.

Barış Kılıç ve Şafak Pekdemir'in ardından fenomen diziye Hasan Ali Kuyucu karakterine hayat veren Erdal Özyağcılar da veda ediyor.

Yasak Elma 5. sezonu yeni oyuncu kadrosunun ilerleyen zamanlarda açıklanması bekleniyor.