Küreselcilerin İslam memleketleri için ürettiği en büyük 'kanser mikrobu projesi';
özellikle kutsal ayımız mübarek Ramazan'da,

"Lut Kavmi'nin çocuklarıyız" diyerek,
sapkınlıklarını, iğrenç nümayişlerle şehirlerin meydanlarında sergileyenlerdir.

Televizyon dizileri, reklam filmleri, dergiler ve şehirlerin en kalabalık alanlarındaki reklam panoları ile  zihinlerimiz de ruhlarımız da bize hissettirmeden iğdiş ediliyor.

Gayri meşrû/gayri ahlâkî tüm argümanlar, iblisi kıskandıran bir maharetle, nefislerin kötülüğünü tahrik ederek, görsel araçlarla cezbettiriliyor, teşvik ediliyor.

Müthiş bir şeytanî zeka ile üretilen algı operasyonları, toplumun genetik kodlarındaki ahlâkî insicâmı bozmaya yönelik tasarlanıyor ve sunuluyor.

Küresel emperyalizm, erkekleri kadınsılaştırmanın her türlü iğrenç planı ve baskısı ile, arzuladığı amaçlarına adım adım ulaşmanın ve sömürüsünü arttırmanın keyfini çıkarıyor.

Postmodern haz çağı, çarkları arasına aldığı ruhlarımızı esaretine perçinlemeye hızla devam ediyor. Ve bu iğrenç sefahat tıpkı virüs gibi yayılıyor. Gönülleri kurutuyor, kalpleri kokuşturuyor, ruhları çürütüyor...

Popüler kültürün tefessüh etmiş hâlini bile bile, ışıltılı görünen yalancı vitrini karşısında;
'Muhakkak ki nefis, kötülüğü emreder'in bilincinde olan ve bu dünyaya gelmekten maksadın, yalnız Allah'ı bilmek/kulluk etmek olduğunu en iyi bilen müslümanlar olarak bile, serkeşçe akan debisi yüksek acımasız bir selin önüne kattığı çer-çöp gibiyiz!

*         *          *

Şimdi asıl anlatmak istediğim konuya odaklanmanızı ve bu "SAPIK VE AZGIN KÜRESEL EMPERYALİSTLERİN, DÜNYAYI İĞRENÇLEŞTİRME OPERASYONLARINI mercek altına almanızı rica ediyorum:

National Geographic'in Ocak 2017 kapak konusu: "CİNSİYET DEVRİMİ"

Kapak fotosu: 9 yaşında cinsiyet değiştiren Avery Jackson. [altta 1. ve 2. resim]

"Ee nolmuş" diyenlerinizi duyar gibi oluyorum.

Dergi, Jackson'ın 4 yaşında kendini kadın gibi hissetmeye başladığını, 9 yaşında cinsiyet değiştirme kararı aldığını anlatıyor.

Dört yaşında hissesiyor, Dokuz yaşında karar alıyor!!!

Muhtemelen annesi, bebek yaşta hormon vermeye başladı. Böylece "kadın" olduğunda ergenliğin kalıntıları dahi kalmayacak.

Ergenlikten sonra hormon alınmaya başladı mı tam dönüşüm sağlanamıyormuş. National Geographic'in kapağı ve işi 4 yaşına düşürmeleri bu yüzden.

Natıonal Geographic Tv'nin, cinsiyet değiştirenlerin özenilmesini ve toplumca benimsenmesini teşvik eden belgeselleri de hiç durmadan vizyonda dönüyor.

Küresel film dünyasını, medya dünyasını, manken ve model dünyasını, küresel sosyeteyi dizayn eden bir gizli odak, cinsiyetler üzerinde oynuyor ve bunu daha çocuk yaşlarda başlatıyor. Erkeği kadın, kadını erkek yapıyor.

İddialar diyor ki, küreselci medyada trans olmayanların yükselmesi çok zor. Örneğin, Trans olmadan büyük kanallarda sunucu olamazsın [alttaki 3., 4., 5. ve 6. resimlerdeki sunucular], çok kazanan ve hit i yüksek bir top model (2015 miss model, İspanya'yı temsilen Angela Ponce, [altta 7. ve 8. resimler]) ya da aktris olamazsın.

Tüm dünya gençlerinin kültürel ve dînî yozlaşmasını sağlayarak, erkekleri kadınsılaştırılarak tefessüh etmiş bir toplum ve bakım/güzellik gereçlerine köle ve kapitalizme mahkum olmuş bir dünya dizayn edilmesini planlayan SAPIK KÜRESEL BİR AĞ/ODAK, bugün erkek çocuklarımıza kısa ve dar pantolonlar, giydiriyor!

Çeşitli filmler, diziler ve ilgi çeken programlarla, "trans"lar, "homoseksüel"ler yerlere göklere sığdırılamıyor, ön plana çıkarılarak topluma dayatılıyor, toplumun bilinçaltına yerleştirilerek normalleştirilmeye çalışılıyor. Giyim-kuşam, kılık-kıyafet ile gizli bir el, moda ayağına çocuklarımızı, o erkek mi kadın mı ne idiğü belli olmayan lanetli hilkat garibelerine dönüştürmeye çalışıyor!

Trans Mankenler, homoseksüel pop starlar, gay film yıldızları, "güzel" ve "sexy" kadın diye dünyaya sunuluyor [altta 9., 10. resimler]. Kadına ise, "sen çirkinsin, ancak böyle olman gerekir" deniliyor.

Sapık küresel bir odak/ağ, küçük yaşta ele geçirdiği erkek çocuklarını kadına çeviriyor, aralarına giren gerçek kadınların ise kadınlığını siliyor.

Hollywood, bu küresel sapık çetenin mutfağı konumunda. 80 li yıllardan beri, ödül komisyonları ve organizasyonları da bu sapık odak tarafından belirlenmiş festivallerle, nice ödüller verdirilerek dünya gündemine oturtulup ön plana çıkarılarak dünya toplumunun bilinçaltına yerleştirilen figürlerin çoğunluğu TRANSSEKSÜEL!

Çok ünlü bir bakım ürünleri firması, yeni ürününü bir erkek model üzerinde tanıtacakmış. Topluma açık alanlarda reklamları dönüyor. [altta 11. resim]

Meşhur Brad Pitt ve Angelina Joly'nin kızları da o yolda... Çocuk, erkek olmak istiyormuş! [Altta 12. resimde belirttim.] #TransKids

Müslüman toplumları dejenere edecek olan, zihinlerimizde normalleştirilmeye çalışılan 'trans' projesi aktif olarak devrede! Özellikle küçük erkek çocuklarının kadınsılaştırılmasını sağlayan iğrenç odak, en önemli silahı, medya gücüyle işbaşında.

Onlarca örnek verebilirim. Ama bunların resimlerini yayınlayarak reklamlarını yapmak istemediğinden, konunun anlaşılması için bu kadarla kifayet ediyorum.

Bu konuya dikkat çektiğimi düşünerek şimdilik bu hususa bir virgül koyuyorum ve 'PizzaGate' skandalı ile ortaya dökülen küresel pedofili ağının Hollywood'da ve dünya medyasında sanılandan daha çok boyutlarda olduğunu düşünüyorum...

Her fırsatta çocuk istismarı/kadın istismarı diye ortalığı birbirine katarak, bu havarilik üzerinden AK Parti iktidarına çakmaya çalışan arsız ve edepsiz gürûhu, dikkat çekmeye çalıştığım bu küresel odağa karşı seslerini yükseltmeye davet ediyorum!